Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Mišenku chcú z Venezuely deportovať: Údajne mu môžu zrušiť pas!

NA NESPOZNANIE: Dve podoby Viliama Mišenku - vľavo fotografia z medzinárodného zatykača, vpravo po zadržaní vo Venezuele.
NA NESPOZNANIE: Dve podoby Viliama Mišenku - vľavo fotografia z medzinárodného zatykača, vpravo po zadržaní vo Venezuele. (Zdroj: Venezuelská, Slovenská polícia)

BRATISLAVA/CARACAS - Hľadaného Slováka Viliama Mišenku, ktorého pred nedávnom zatkli vo Venezuele, by z krajiny mohli deportovať. Tvrdia to Hospodárske noviny s odvolaním sa na venezuelského novinára.

Slováka Viliama Mišenku, ktorý je obvinený z piatich vrážd, sa vraj chystajú v najbližších dňoch deportovať na Slovensko z Venezuely, kde ho zadržali začiatkom roka. Hľadanému nemá pomôcť ani vlastníctvo venezuelského pasu. Pre dnešné vydanie denníka Hospodárske noviny to uviedol venezuelský novinár Javier Mayorca, ktorý má zdroje aj z prostredia tamojších bezpečnostných zložiek.
      "O vydaní musí vo Venezuele rozhodnúť Najvyšší súd. Je to zdĺhavý proces, úrady preto uprednostňujú deportáciu zločincov. Tá je oveľa rýchlejšia, pretože stačí rozhodnutie ministerstva vnútra," povedal pre Mayorca. Podľa jeho slov bude tiež zrušená platnosť venezuelského pasu Mišenku, keď sa potvrdí záujem Slovenska o túto osobu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu