Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Riaditeľka sa po FOTO detičiek s Kotlebom zrútila: Ten blbec sa pristavil, povedala s plačom!

Zobraziť galériu (5)
(Zdroj: FB)

BRATISLAVA - Osudová chyba? Na internete koluje fotka, kde detičky z materskej škôlky spolu s učiteľkami pózujú v parlamente s poslancom Marianom Kotlebom. Táto snímka vysmiateho extrémistu s malými deťmi okamžite vyvolala veľké pobúrenie. Riaditeľka škôlky pre Topky vysvetlila, ako to v skutočnosti celé bolo!

Fotka bola zverejnená na facebookovej stránke Prečo ľuďom hrabe. Ide o učiteľky s deťmi z materskej škôlky v Petržalke na Iľjušinovej ulici. S vysmiatym Kotlebom pózuje niekoľko učiteliek na čele s riaditeľkou Máriou Králikovou. Pri nich vyše desiatka detí, ktoré nemohli tušiť, s kým sa to zvečnili na pamiatku.

Riaditeľka sa po FOTO
Zobraziť galériu (5)

"Už mam infarktový stav," zareagovala pre Topky Králiková po tom, čo sme jej oznámili, že fotka s Kotlebom koluje po internete. Ako nám priznala, vie, kto je Kotleba, len fotke už nestihla zabrániť. "My sme sa fotili s deťmi, prišiel a pristavil sa a niekto nás odofitil. Všetci sa tam pristavovali, aj Kollár, Tittel a on prišiel (Kotleba - pozn. red.) a postavil sa tam," vysvetlila nám riadietľka okolnosti vzniku fotky so slzami v očiach.

Ten blbec sa tam pristavil

Už keď sa tam pristavil Kotleba, vedela, že je zle. "Mne nemusíte hovoriť, kto on je, ja som učiteľka. Mám z toho infarktový stav. Už som vedela, že je zle, len som nechcela robiť pred deťmi infarktové stavy. Deti boli nainštruované, že ideme pozrieť vlajky a symboly. Fotili sme sa všade, pred vojakmi, vo foajé. A on sa tam ten blbec pristavil," povedala nám Králiková a rozplakala sa do telefónu.

Riaditeľka sa po FOTO
Zobraziť galériu (5)

Riaditeľke je to ľúto, pred deťmi nechcela vyvolávať paniku. "Nemohla som pred deťmi robiť škandál. Keby to boli žiaci základnej školy, tak áno, ale malé deti by videli, že pani učiteľka kričí a by mali takú traumu na psychike, že by ma rodičia zabili," zareagovala pre Topky.

Fotka rýchlo zaplavila Facebook a ešte rýchlejšie zbierala lajky. Tesne po obede ju zdieľali desiatky pohoršených ľudí. Materská škôlka sa na svojom webe dokonca chváli titulom Materská škola roka 2014.

Viac o téme: ParlamentMaterská škôlkaUčiteľkyĽSNSMarian Kotleba
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu