Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

AKTUÁLNE Nové informácie o tragédii v Rohožníku! Manželku obete obvinili: Jej len 3-ročný syn krvácal do hlavy

(Zdroj: TASR/Martin Baumann,FB)

BRATISLAVA - Obrovská tragédia v Rohožníku. Otca dvoch detí našli mŕtveho. Polícia obvinila jeho manželku. Len 3-ročný chlapec utrpel krvácanie do hlavy. 7-ročná Eleanor mala zlomenú kľúčnu kosť a taktiež poranenú hlavu.

Slovenskom cez víkend otriasla správa o náleze mŕtveho štyridsaťsedem ročného Milana v bytovom dome v Rohožníku v okrese Malacky. V byte sa nachádzala aj jeho zranená 39-ročná manželka, ktorú s otvorenými ranami na viacerých oblastiach tela odviezli do nemocnice. Poranené mali byť aj ich dve deti Milan a Eleanora. Podľa informácií portálu noviny.sk malo mať 7-ročné dievčatko zlomenú kľúčnu kosť a poranenú hlavu. 3-ročný chlapec zas utrpel krvácanie do hlavy. Obe deti majú okrem toho aj psychickú traumu, čo potvrdila hovorkyňa OS ZZS Petra Klimešová.

Polícia tento prípad vyšetruje ako obzvlášť závažný zločin vraždy a úmyselný prečin ublíženia na zdraví. Matku dvoch detí a manželku obete podľa informácií tvnoviny.sk obvinili. „V uvedenej trestnej veci bolo vznesené obvinenie osobe ženského pohlavia. Žiadne ďalšie informácie nie je možné vzhľadom na štádium konania poskytnúť. Pokiaľ ide o otázky týkajúce sa maloletých detí, tieto patria do kompetencie Úradu práce, sociálnych vecí a rodiny,“ potvrdila to prokurátorka a hovorkyňa Krajskej prokuratúry Bratislava Gabriela Kováčová.

Prípad si ešte v nedeľu prevzala kriminálna polícia. "Prípad si na mieste prevzal vyšetrovateľ Odboru kriminálnej polície Krajského riaditeľstva PZ v Bratislave, ktorý v tejto súvislosti začal trestné stíhanie vo veci obzvlášť závažného zločinu vraždy a trestné stíhanie vo veci úmyselného prečinu ublíženia na zdraví," uviedli v nedeľu v príspevku.

Viac o téme: TragédiaPolícia Rohožník
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu