Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

V Bratislave a okolí sa v utorok ráno tvoria viaceré kolóny: Na D2 museli zúžiť premávku do jedného jazdného pruhu

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: TASR Jakub Kotian)

BRATISLAVA - Dopravu v Bratislave a okolí komplikujú v utorok ráno kolóny aj odstavené autá. Informuje o tom dopravný servis Stella centrum a Zelená vlna RTVS.

V Bratislave na Moste Lanfranconi smerom do Petržalky blokuje pravý pruh odstavené auto. O niečo ďalej na zjazde z Mosta Lanfranconi na diaľnicu D1 smerom od tunela Sitina na Inchebu blokuje pravý pruh pokazené auto. Na cestu z neho vyteká nafta. Vodiči by si preto podľa Zelenej vlny mali dávať pozor na šmyk.

archívne video

Slováci zobrali Rakúsko útokom: Hodinové kolóny na hraniciach aj pri obchodných centrách! (Zdroj: Tip čitateľa - Katarína)

Kolóna je na Račianskej ulici v Bratislave pri cestároch smerom do centra. Vodiči sa tam zdržia 15 minút. Stella centrum hlási zdržanie do desiatich minút aj na diaľnici D2 v úseku Lozorno - Stupava - Lamač. Rovnako do desiatich minút si postoja vodiči na D1 v smere od Senca cez Zlaté Piesky a Prístavný most. Pred pripojením na Rožňavskú a Vajnorskú ulicu je desaťminútová kolóna.

Zdržania hlási dopravný servis aj v okolí Bratislavy. Do 15 minút si vodiči postoja v úseku Dunajská Lužná - Rovinka a Bernolákovo - Ivanka pri Dunaji. Do desiatich minút je kolóna v úseku Malinovo - Most pri Bratislave.

Na D2 na zjazde z mosta Lanfranconi je premávka zúžená do jedného pruhu

Na diaľnici D2 na zjazde z mosta Lanfranconi na Einsteinovu ulicu v Bratislave je premávka zúžená do jedného jazdného pruhu. Dôvodom je odstavené nákladné vozidlo, z ktorého unikajú prevádzkové kvapaliny. Informoval o tom hovorca bratislavskej krajskej polície Michal Szeiff.

Bratislavskí dopravní policajti asistujú pri udalosti od ranných hodín. "Z doposiaľ presne nezistených príčin došlo k technickej poruche na nákladnom motorovom vozidle, v dôsledku čoho začali unikať z jeho spodnej časti prevádzkové kvapaliny. Z dôvodu ich odstraňovania je premávka v tomto úseku zúžená do jedného jazdného pruhu," priblížili. Vodičov v tejto súvislosti žiadajú, aby pri prejazde týmto úsekom zvýšili svoju pozornosť a opatrnosť a riadili sa pokynmi polície.

Zelená vlna RTSV na sociálnej sieti informovala, že v Bratislave na zjazde z Mosta Lanfranconi na D1 smerom od tunela Sitina sa vodiči zdržia 50 minút. Stojí sa už pri Stupave. Pri obchádzke cez Záhorskú Bystricu stratia vodiči 40 minút.

Viac o téme: DopravaKolónyBratislava
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu