Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

AKTUÁLNE V Martine spadol vetroň: Hlásia minimálne jednu obeť, situáciu komplikuje požiar

Ilustračné foto Zobraziť galériu (3)
Ilustračné foto (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Žilinský kraj)

MARTIN - V Martine spadol vetroň. Na mieste sa nachádzajú zdravotní záchranári, hasiči aj polícia. Evidujú minimálne jednu obeť.

"Operačné stredisko záchrannej zdravotnej služby SR vyslalo ambulancie RZP a RLP do Martina, odkiaľ máme nahlásený pád vetroňa. Posádky smerujú na miesto," informovali na sociálnej sieti. 

Situáciu komplikuje požiar, hlásia obeť

Na mieste v týchto chvíľach stále prebieha zásah záchranných zložiek, situáciu komplikuje požiar. Uviedla to hovorkyňa operačného strediska záchrannej zdravotnej služby Petra Klimešová s tým, že po sobotňajšej nehode vetroňa v Martine evidujú minimálne jednu obeť. "Záchranári mohli na mieste žiaľ už len skonštatovať exitus u približne 60-ročného muža," uviedlo Operačné stredisko záchrannej zdravotnej služby SR

Na mieste pádu bezmotorového lietadla sa nachádzajú aj hasiči aj polícia. Po páde sa malo lietadlo vznietiť. Polícia dodáva, že na miesto sa presúvajú aj pracovníci Leteckého a námorného vyšetrovacieho úradu. "Vzhľadom na skutočnosť, že na mieste prebiehajú prvotné úkony, nie je možné poskytnúť žiadne bližšie informácie. Bližšie informácie poskytneme, keď to situácia dovolí," dodáva žilinská krajská polícia.

archívne video

Nehoda policajného auta (Zdroj: Facebook)

Viac o téme: PádZáchranáriVetroňMartin
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu