Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Fanpage, ktorý vznikol znenazdania, vydáva knihu pod tlakom fanúšikov, ktorí chceli viac!

Kniha Som Idealista Zobraziť galériu (6)
Kniha Som Idealista (Zdroj: PR, knizne)

Určite ste už aj vy na Facebooku postrehli, že jeden, dvaja alebo viac vašich priateľov začali v posledných mesiacoch zdieľať zaujímavé motivačné a inšpiratívne obrázky. Za všetkým je fanpage Som idealista, ktorý v priebehu pár týždňov získal tisícky fanúšikov.

IDEALISTA: človek, ktorý vidí svet nie taký, aký je, ale taký, aký by mohol byť. :)

Ivet a Arnold. Dvaja kamaráti, ktorí stoja za všetkým. Zrod stránky mal zaujímavý priebeh. Nápad založiť na Slovensku kvalitný a plnohodnotný fanpage zameraný na (inšpiratívne) citáty z reálneho života vznikol ešte v lete 2016. No k realizácii došlo až v septembri, kedy pridali pár prvých príspevkov.

,,Nasledovali perné mesiace, kedy sme mali iné priority, a tak bola stránka takmer mŕtva. Zlom prišiel cez vianočné sviatky 2016, kedy sme príspevky začali pridávať vo väčšom množstve. Tie sa začali neuveriteľne rýchlo šíriť. V priebehu týždňa nám na stránku pribudlo 9000 fanúšikov“. Dnes má stránka Som Idealista už viac ako 71 000 fanúšikov a príspevky sa šíria neuveriteľnou rýchlosťou.

Kniha Som Idealista
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: PR, knizne)

Kniha Som Idealista
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: PR, knizne)

Kniha Som Idealista
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: PR, knizne)

Z online do offline sveta!

Som idealista naberá druhý rozmer. Zakladatelia sa rozhodli, že vydajú knihu s výberom tých najobľúbenejších citátov. Ako hovoria oni sami, je to knižočka pre Idealistov, ktorí chcú mať vždy poruke hodnotné myšlienky.”

Knihu si môžete rezerovať v internetovom kníhkupectve iPark.sk. Špeciálna uvádzacia cena knihy 5,33 € platí len do jej vydania. Osobný odber možný až na 101 pobočkách po celej SR >>

 

 

Viac o téme: Kniha Som Idealista
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu