Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Študentka (23) v bare prišla o vodičák: Po roku jej ho poslal anonym späť, ale s akým ODKAZOM!

Christina má teraz vodičáky dva Zobraziť galériu (3)
Christina má teraz vodičáky dva (Zdroj: Facebook)

NEW YORK - Christina Eganová nemohla uveriť vlastným očiam, keď si v schránke pred pár dňami našla list a v ňom svoj vodičák, ktorý stratila pred rokom. No ešte viac ju prekvapili úprimné slová odosielateľa.

Dvadsaťtriročná Christina priznala, že má tak trochu problém udržať svoj vodičský preukaz pri sebe. Minulý rok ho stratila až trikrát, zrejme preto, že všetky svoje veci nosí len tak po vreckách. Takto pred rokom jej preukaz vypadol z vrecka, keď bola v jednom bare v New Yorku. Nelámala si s tým príliš hlavu; jednoducho si vybavila nový a život šiel ďalej. 

Žena (29) po ôsmich rokoch prvýkrát sadla za volant: Nedopadlo to dobre

Vo štvrtok ale dostala pohľadnicu, z ktorej na Christinino obrovské prekvapenie vypadol jej starý vodičák. Niekto ho očividne našiel a rozhodol sa využiť jeho výhody. 

Študentka (23) v bare
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook)

V sprievodnej správe stálo: "Našla som ho na zemi v bare približne pred rokom. Dúfam, že nevadí, že som ho chvíľu používala. Keďže mám už ale konečne 21 rokov, už ho nepotrebujem a vraciam ho späť. Ďakujem!"

Študentka (23) v bare
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook)

Na liste nebola uvedená adresa odosielateľa, takže Eganová nevie, od koho prišiel. Na dotyčnú slečnu sa ale vôbec nehnevá. "Keď som v ňom našla môj starý vodičák, bola som fakt zmätená, pretože som dávno zabudla, že som ho vôbec stratila. Ale pobavilo ma to, je to zábavné a milé zároveň. Dúfam, že to neznáme dievča si ako Christina užilo skvelé časy," povedala absolventka Columbijskej univerzity portálu BuzzFeed. 

Viac o téme: VodičákVodičský preukaz
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu