Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Fanpage, ktorý vznikol znenazdania, vydáva knihu pod tlakom fanúšikov, ktorí chceli viac!

Kniha Som Idealista Zobraziť galériu (6)
Kniha Som Idealista (Zdroj: PR, knizne)

Určite ste už aj vy na Facebooku postrehli, že jeden, dvaja alebo viac vašich priateľov začali v posledných mesiacoch zdieľať zaujímavé motivačné a inšpiratívne obrázky. Za všetkým je fanpage Som idealista, ktorý v priebehu pár týždňov získal tisícky fanúšikov.

IDEALISTA: človek, ktorý vidí svet nie taký, aký je, ale taký, aký by mohol byť. :)

Ivet a Arnold. Dvaja kamaráti, ktorí stoja za všetkým. Zrod stránky mal zaujímavý priebeh. Nápad založiť na Slovensku kvalitný a plnohodnotný fanpage zameraný na (inšpiratívne) citáty z reálneho života vznikol ešte v lete 2016. No k realizácii došlo až v septembri, kedy pridali pár prvých príspevkov.

,,Nasledovali perné mesiace, kedy sme mali iné priority, a tak bola stránka takmer mŕtva. Zlom prišiel cez vianočné sviatky 2016, kedy sme príspevky začali pridávať vo väčšom množstve. Tie sa začali neuveriteľne rýchlo šíriť. V priebehu týždňa nám na stránku pribudlo 9000 fanúšikov“. Dnes má stránka Som Idealista už viac ako 71 000 fanúšikov a príspevky sa šíria neuveriteľnou rýchlosťou.

Kniha Som Idealista
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: PR, knizne)

Kniha Som Idealista
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: PR, knizne)

Kniha Som Idealista
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: PR, knizne)

Z online do offline sveta!

Som idealista naberá druhý rozmer. Zakladatelia sa rozhodli, že vydajú knihu s výberom tých najobľúbenejších citátov. Ako hovoria oni sami, je to knižočka pre Idealistov, ktorí chcú mať vždy poruke hodnotné myšlienky.”

Knihu si môžete rezerovať v internetovom kníhkupectve iPark.sk. Špeciálna uvádzacia cena knihy 5,33 € platí len do jej vydania. Osobný odber možný až na 101 pobočkách po celej SR >>

 

 

Viac o téme: Kniha Som Idealista
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu