Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Ako dlho môže zostať človek mladý?

PR článok Zobraziť galériu (4)

Veková hranica ľudského života sa na prelome tisícročí predlžuje. Tento trend neustále pokračuje a podľa všetkého vyvráti domnienku, že existuje nejaká biologická veková hranica. Budúce generácie budú žiť asi dlhšie ako 120 rokov.

Zvyšovanie priemerného veku je pozorovateľné od roku 1970. Určite to súvisí s pokrokom v medicíne, predovšetkým s čoraz výraznejším chápaním významu prevencie a zdravého spôsobu života, s lepším pochopením vzniku civilizačných, cievnych, imunitných, srdcových a iných ochorení i podstaty mozgových príhod a so schopnosťou zabraňovať im.

Viac sa o téme zdravého životného štýlu dozviete v knihe s názvom Ako si udržať mladosť, autorom ktorej je populárny a vyhľadávaný telovýchovný lekár MUDr. Pavel Malovič, dlhoročný primár kliniky telovýchovného lekárstva Univerzitnej nemocnice Bratislava. Kniha Ako si udržať mladosť je zúročením bohatých skúseností autora, ktorý je sám vzorom človeka, rešpektujúceho tie najpodstatnejšie životné rovnice vedúce k správnemu výsledku, ktorým  je vitalita, zdravie, psychická aj fyzická kondícia  a to i vo vyššom veku.

Kniha Ako si udržať mladosť sa nachádza SKLADOM v ponuke internetového obchodu iPark.sk. Osobný odber možný až na 101 pobočkách po celej SR >>

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu