Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Tu si užijete maximálny relax a absolútnu pohodu so službami ako pri mori

PR článok Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: Ensana Health Spa Hotels)

Užite si All inclusive a pohodovú atmošku! Zregenerujte telo, hlavu, omladíte pokožku a oddýchnete si viac, než len trošku!

Hotel Splendid si za ostatné roky získal srdcia všetkých generácií. V lete si ho radi prídu užiť rodiny s deťmi, ktorým vyhovuje to, že na malebnom piešťanskom Kúpeľnom ostrove zažijú komfortnú dovolenku so službami podobnými prímorským destináciám. Pred letom, keď počasie už praje všetkým vodným radovánkam chodievajú do hotela Splendid skupiny priateľov, ktorí sa rozhodli vyhnúť letným „sťahovaniam národov“ a užiť si maximálnu pohodu a maximálne služby mimo hlavnej turistickej sezóny.

Pridajte sa k nim v apríli, máji či júni aj vy a zažite tú najlepšiu babskú alebo chlapskú jazdu. Alebo pokojne aj jazdu zmiešanú. Naplánujte si svoj pobyt napríklad na posledný aprílový víkend, keď sa už teploty budú šplhať pomerne vysoko. Pribaľte si opaľovací krém a miesto v žalúdku! 27. 4. sa v hoteli Splendid bude konať akcia, ktorá už niekoľko sezón po sebe teší všetkých milovníkov poctivého „šnicla“ a sladkej bodky v podobe voňavej, práškovým cukrom posypanej štrúdle s náplňami od výmyslu sveta. Keď vám na túto akciu „kvapla slinka“, určite neváhate a poponáhľajte a na stránku www.ensanahotels.com/sk a rezervujte si svoj pobyt v trojhviezdičkovom All inclusive hoteli Splendid ešte dnes!

Tu si užijete maximálny
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Ensana Health Spa Hotels)

Oddýchnite si - aj od bolesti

Aby to však bolo aj o tom, o čom Piešťany po stáročia sú, nezabudnite si do svojho programu zahrnúť aj procedúry, ktoré sú vlastnoručným podpisom piešťanského Kúpeľného ostrova. Vlastnoručným preto, lebo minerálna voda, ktorá sa používa na liečbu ochorení pohybového aparátu pramení priamo pod Kúpeľným ostrovom. Vyviera doslova vedľa miest, kde v nej kúpeľní hostia nachádzajú úľavu od ťažkostí s pohybovým aparátom a chorôb neurologického pôvodu. Rovnako aj bahno, ktorá sa na najznámejšie procedúry v Piešťanoch používa sa ťaží priamo z obtokového ramena rieky Váh, ktorá spolu so svojim hlavným tokom vytvára kolorit Kúpeľného ostrova.

Tu si užijete maximálny
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Ensana Health Spa Hotels)

Rezervujte si All inclusive pobyt v hoteli Splendid pred hlavnou turistickou sezónou ešte dnes!

Pri rukách ešte ostaneme- šikovné ruky personálu, fyzioterapeutov, masérov a kuchárov sa vám počas celého pobytu postarajú o pohodlie a komfort, ktorý sa v dnešných hektických časoch tak ťažko hľadá. Keď sa vám bude chcieť, môžete robiť všetko, keď nie, môžete len ležať, rozprávať sa, spať, prechádzať sa a pomedzi to si ďobkať z bohato prestretých stolov, ktoré sú pre všetkých hostí k dispozícii každý jeden deň pobytu a to v interiéri a v prípade pekného počasia aj pri vonkajšom bazéne.

V rámci pobytu môžete využívať wellness, fitness centrum, vstup do bazéna a keď sa rozhodnete stráviť v hoteli Splendid viac nocí na Tradičnom kúpeľnom pobyte alebo na pobyte Zdravie v Piešťanoch, bude vás čakať aj vstupná lekárska prehliadka, na základe ktorej vám kúpeľný lekár naplánuje procedúry. V hoteli Splendid zaručene nájdete všetko, čo si prajete na príjemnom pobyte s partiou kamarátov/kamarátok zažiť a užiť si.

Tu si užijete maximálny
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Ensana Health Spa Hotels)

-reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu