Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Chiropraktik natočil VIDEO, ktoré dvíha mužom... tlak: Všetky oči na sexi asistentke v bielizni

Čo vám ako prvé udrie do očí? Doktor asi nie. Zobraziť galériu (3)
Čo vám ako prvé udrie do očí? Doktor asi nie. (Zdroj: youtube/asmr videos)

RÍM - Stačilo len 2,5 minúty a z talianskeho chiropraktika sa stala internetová hviezda. Doktor Gabriele Benedetti nielenže sám dobre vyzerá, ale vybral si aj veľmi zvodnú asistentku na to, aby ľuďom vo videu ukázal, ako sa svojich pacientov snaží zbaviť bolesti. Treba povedať, že táto kombinácia mu priniesla vytúžený úspech.

Postavil sa pred zrkadlo a zhnusil sa sám sebe: FOTO neskutočnej prirodzenej premeny

Zablokovaná chrbtica či iné časti tela dokážu človeka častokrát priviesť až za chiropraktikom, od ktorého očakáva úľavu od bolesti a návrat späť do aktívneho života. Ťažko povedať, aká je úspešnosť takejto pomoci, ale určite sa nájdu mnohí priaznivci, ktorí nedajú na naprávanie dopustiť.

Chiropraktik natočil VIDEO, ktoré
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: youtube/asmr videos)

Pre tých, ktorí majú stále zábrany, je tu video, ktoré ich však zaujme skôr niečím iným, ako pukajúcimi chrupavkami či kosťami, hoci aj tieto zvuky sa v ňom vyskytujú a nie sú nič pre útlocitné povahy. Doktor Gabriele Benedetti z Ríma na ňom vysvetľuje, ako to pri jeho praxi funguje. A asistentku si vybral naozaj dobre.

Mohlo by vás zaujať: 
Auto, kino, obchod: 14 vzrušujúcich miest, kde by to stálo za hriech

Chiropraktik natočil VIDEO, ktoré
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: youtube/asmr videos)

Tmavovlásku s kyprými prednosťami na stole poriadne vyzvŕta, takže si divák môže dôkladne obhliadnuť takmer všetky zákutia jej tela, teda až na tie zakryté podprsenkou a skromnými nohavičkami. Je teda celkom jasné, prečo si záznam našiel toľko priaznivcov a pravdepodobne to naozaj nebude iba šikovnými rúčkami pána chiropraktika.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu