Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Zákazníkovi na pošte odmietli vydať balík kvôli úplnej hlúposti: VIDEO, čo nasledovalo potom

Pracovník pošty neustúpil Zobraziť galériu (4)
Pracovník pošty neustúpil (Zdroj: youtube/big news)

LONDÝN - Mnohí z nás to už zažili, že prišli na poštu pre zásielku, pracovník im ju ale z rôznych dôvodov nechcel vydať. Človek potom frfle, či už to bola alebo nebola jeho vina. Podobnú situáciu pred pár dňami prežíval istý Brit, ktorý sa však nenechal odbiť a nakoniec tento mikrosúboj vyhral.

Mladík z Anglicka si prišiel na poštu vyzdvihnúť balík po tom, ako ho kuriér nezastihol doma, takže mu ju nemohol doručiť. Pracovníkovi za prepáškou sa preukázal vodičským preukazom, no keďže bola na ňom uvedená ešte jeho stará adresa, odmietol mu zásielku vydať. 

Zákazníkovi na pošte odmietli
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: youtube/big news)

Zákazník protestoval a argumentoval tým, že pasy a debetné karty sú tiež akceptované ako doklady totožnosti, hoci na nich nie je uvedená adresa ich majiteľa. Jeho slová ale nepadli na úrodnú pôdu a zamestnanec pošty zostal neoblomný. 

Zákazníkovi na pošte odmietli
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: youtube/big news)

"Keby som prišiel s kartou alebo pasom, vydali by ste mi ho, lebo tam nie je uvedená adresa. Ja som sa preukázal vodičákom, ktorý som si ešte nestihol vymeniť, lebo len nedávno som sa presťahoval. Nikto mi nepovedal, že musím prísť s dokladom, na ktorom je uvedená moja súčasná adresa. Takže chcem svoj balík," hovorí rozčúlený muž. 

Vôbec mu to ale nepomohlo, práve naopak. Pracovník odišiel od priehradky, lebo zákazník sa "stáva príliš nepriateľským". V tomto momente mladíkovi došla trpezlivosť a kameru pustil z ruky. Následne vidno, ako preskočil prepášku a snažil sa zobrať si svoj balík. A ako vidno, aj sa mu to podarilo. 

Zákazníkovi na pošte odmietli
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: youtube/big news)

Mnoho užívateľov sa po vzhliadnutí videa postavilo na stranu zákazníka. Jeden podotkol, že jeho mama tiež pracuje na pošte a tvrdí, že pokiaľ sa muž preukázal dokladom, ktorý dokazuje jeho totožnosť, balík mu mali vydať. Pošta sa k incidentu zatiaľ nevyjadrila. 

Viac o téme: Pošta
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu