Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Každé ráno mu bezdomovec ponúkal jediné jedlo, ktoré mal: A potom sa stala úžasná vec

Mužova radosť je nevýslovná Zobraziť galériu (2)
Mužova radosť je nevýslovná (Zdroj: YouTube)

WOLVERHAMPTON - Neznámy bezdomovec dojal mladého Brita natoľko, že sa mu rozhodol ponúknuť prácu. Hoci sám takmer nič nemá, aj s tým málom sa podelil s druhým. Za to sa mu dostalo veľkej vďaky v podobe zamestnania, ktoré si sám nevedel nájsť.

Aaron Doyle pracuje pre spoločnosť Central RPL, ktorá vyrába dvere, okná a skleníky. Cestou do práce stretáva pri fabrike každý deň bezdomovca, ktorý mu vždy ponúkne svoju kávu a čokoládovú tyčinku. Aj napriek tomu, že sám nič nemá, cíti potrebu podeliť sa aj o ten posledný kúsok jedla. 

Príbeh bezdomovca Zoltána (57): Zažil všetko možné, skončil v petržalskom lesíku

Rozhodol sa preto, že mužovi, o ktorom vie, že sa momentálne zdržiava v miestnej ubytovni pre bezdomovcov, pomôže a ponúkol mu prácu vo firme. Toho, prirodzene, pracovná ponuka nesmierne potešila. Až tak, že hneď po tom, ako vyšiel z dverí, víťazoslávne zdvihol ruky dohora a doširoka sa usmieval. 

Každé ráno mu bezdomovec
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

Dolye zdvôdnil svoje rozhodnutie ponúknuť bezdomovcovi zmluvu tým, že si jednoducho získal jeho srdce. "Jeho nezištnosť mi každý deň vyrážala dych. A reakcia, ktorú predviedol po tom, ako sme mu ponúkli prácu, ma len utvrdila v tom, že sme urobili dobre." Aaron dúfa, že vďaka novej práci sa mužovi podarí postaviť opäť na nohy a zaradiť sa do života. Momentálne je v skúšobnej dobe; ak sa osvedčí, ponúknu mu trvalý kontrakt. 

Viac o téme: Bezdomovec
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu