Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Mariah Carey so žalobou na krku: Pred súdom kvôli psovi!

Mariah Carey Zobraziť galériu (13)
Mariah Carey

NEW YORK - O americkej pop dive Mariah Carey (41) je známe, že je zaťažená na svojich troch Jack Russell teriérov ChaCha, Dolomite a JJ.

So svojimi štvornohými miláčikmi sa často objavuje na verejnosti, v rôznych talkshow a často ich spomína na Twitteri. Neraz častejšie, ako svojho manžela, herca a rapera, Nicka Cannona (29)!

Svojim trom psíkom neváha dopriať nadštandardnú starostlivosť. Zabúda však za tieto služby “zacálovať“! Mariah totiž “visí“ v prepočte takmer 31-tisíc eur veterinárke Cindy Bressler za starostlivosť poskytnutú jej maznáčikom. Držiteľka Grammy zaplatila len 6 700 eur, a tak ju veterinárka žaluje. Jej klinika je medzi prominentnými Newyorčanmi a celebritami vyhľadávaná. Poškodená sa už obrátila na súd a v žalobe spomína, že psíkom známej speváčky zabezpečila špičkový servis po dobu jedného mesiaca. Pop diva v tom čase propagovala svoj film Precious v Los Angeles.

Mariah patrí medzi najpredávanejšie speváčky sveta, takže nemala by mať problém dlžobu vyrovnať. Možno je len hlavou v oblakoch zo skvelého manželstva a nadšená z vlastného nového parfumu Lollipop Bling, ktorý svojou sladkosťou údajne vystihuje jej vzťah s Nickom.



VIDEO: Mariah Carey a jej domáci miláčik JJ si skúšajú džíny

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu