Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Protekcia v jojkárskej šou: Prsaňa zo súťaže krásy si omotala všetkých okolo prsta!

Návštevníci Zobraziť galériu (4)
Návštevníci (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - V dnešnej časti Návštevníkov sa televízni diváci môžu tešiť na poriadne napínavý súboj. O zaujímavé divadielko na panstve sa v tejto epizóde postarajú dve odhodlané súťažiace, ktoré budú proti sebe bojovať o zotrvanie v hre. Historická reality šou sa však tentoraz bude niesť v znamení zrady a veľkej nespravodlivosti.

Diváci televízie JOJ budú dnes večer svedkami priam strhujúcej šou. V reality šou Návštevníci je totiž na rade ďalší súboj, ktorého výsledkom bude ďalšia stopka v súťaži. Proti sebe sa tentoraz postavia dve odhodlané súperky – vojačka Nikola a sexbomba Lenka. Okrem adrenalínu a napätia sa však obe dievčatá postarajú aj o poriadne napínavé chvíle v Aréne, či mimo nej.


Krutý trest pre Jojkárov: Dobré časy sa nekompromisne skončili!


Všetko sa to malo odohrať pre spolčenie súťažiacich, ktorí sa jednoznačne postavili na stranu blonďavej sexice. „Podporujú ma všetci, takže je to fajn. Je to pre mňa lepšie, lebo viem, že mi veria, že prídem naspäť. Je to dosť príjemné, že sa snažia a hýčkajú ma, aby som nič nerobila. Takže vlastne oddychujem,“ pochvaľovala si pomoc od svojich súperov fyzicky slabšia Lenka.

Súťažiaci z historického statku tak zdatnú bojovníčku Nikolu nekompromisne odpísali a doslova sa k nej otočili chrbtom. Okatú nespravodlivosť pocítila aj samotná tmavovláska, ktorá ale vzniknutú situáciu berie s nadhľadom. „Myslím si, že ma nepripravujú preto, pretože Lenku majú radšej a ju chcú radšej naspäť. To aj vidieť na ľuďoch. Radili jej pri štíte, ako ho má držať, keď bude gladiátorský súboj. Určite jej pomáhajú a pripravujú ju,“ skonštatovala ich neprívetivé správanie vytrvalá Slovenka. Či vo vyraďovačke uspeje ona alebo mimoriadne obľúbená plavovláska, tak to sa dozviete už v dnešnej epizóde na Jojke.

Viac o téme: Návštevníci
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu