Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Strach a panika: Známa jojkárska herečka stratila svojho syna!

Lujza Garajová Schrameková Zobraziť galériu (5)
Lujza Garajová Schrameková (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Panika a obavy o syna! To, že deti sú skutočne nevyspytateľné, vie aj známa jojkárka Lujza Garajová Schrameková (33). Herečka sa totiž ocitla v situácii, ktorú by nechcela zažiť azda žiadna matka. Na vlastnej koži pocítila strach o vlastné dieťa, ktoré sa jej znenazdajky stratilo.

Kým v zábavnom sitkome Naši hrala mamu troch nezbedných synov, v reálnom živote má ratolesti dve. No aj tie jej dávajú svojím spôsobom poriadne zabrať. Svedčí o tom aj jedna nepríjemná historka, ktorú Lujza Garajová Schrameková porozprávala pred kamerami jojkárskeho Topstaru.

„Strach som zažila, pretože už tiež máme za sebou také, že stratený synátor bol na kúpalisku,“ povedala herečka s tým, že vtedy mal jej syn len tri roky. „Rozhodol sa, že bude samostatný, ide sa niekam vycikať sám a proste potom sme po ňom pátrali,“ opísala zážitok, ktorý by nechcela zažiť azda žiadna matka.

„Najväčšia panika. Tam bol ten bazén, že ak sa niekde stratil a tým, že kopu hláv a panika,“ netajila svoj vtedajší strach brunetka, ktorá ale zároveň dodala, že nakoniec, našťastie, všetko dobre dopadlo. A hoci si už dnes robí z tejto nelichotivej skúsenosti srandu a rozpráva o tom aj na rôznych stand up-och, priznala, že viac by sa do takejto situácie rozhodne dostať nechcela.

Viac o téme: Lujza Garajová Schrameková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu