Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Liv Bielovič UKÁZALA 14-ročnú dcéru: Wau, veď sú ako SESTRY!

Liv Bielovič ukázala dcéru Zobraziť galériu (18)
Liv Bielovič ukázala dcéru (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Zvykne sa hovoriť, aká matka, taká Katka. V tomto prípade to platí, avšak veľmi ťažko rozoznať, ktorá je ktorá. Hovoríme o herečke Liv Bielovič (38) a jej dcére Rebeke, ktorá má len 14 rokov. Včera sa ukázali spolu na premiére filmu “Grand Prix“ a prítomní akosi nechápali. Ako môže byť toto jej dieťa? Veď spolu vyzerajú skôr ako sestry.

Včera sa konala v jednom z bratislavských kín premiéra komédie s názvom Grand Prix. Ako to už býva zvykom, okrem hlavných predstaviteľov z filmového plátna si ju nenechali ujsť ani naše známe tváre zo šoubiznisu a prišli tak svojou prítomnosťou podporiť ďalší filmový počin od režiséra Jana Prušinovského.

Premiéra filmu Grand Prix
Zobraziť galériu (18)
Premiéra filmu Grand Prix  (Zdroj: Ján Zemiar)

Slovenská herečka Liv Bielovič pri tejto príležitosti vyvetrala svoju dcéru a zobrala ju so sebou za kultúrou. Keď sa spolu ukázali, viacerí neverili a nechápali, ako toto môže byť matka s dcérou. Vyzerali pri sebe skôr ako sestry. Alebo kamarátky zo školy... Neveriaco a s obdivom na nich pozerali všetci prítomní.  

Liv Bielovič s dcérou na premiére filmu Grand Prix pôsobili ako sestry
Zobraziť galériu (18)
Liv Bielovič s dcérou na premiére filmu Grand Prix pôsobili ako sestry  (Zdroj: Ján Zemiar)

Herečka si do spoločnosti vzala k čiernemu outfitu originálnu kabelku s rôznymi príveskami a odznakmi a celkovo tak svoj fádny look veľmi vkusne rozbila. Zato Rebeka pri nej vynikla v krátkom zelenom saku a vo farebnom tope s potlačou.

Okrem nich sa na premiére spomínaného filmu objavili aj ďalšie zvučné mená. Pobaviť a odreagovať sa prišiel aj Ivo Gogál so svojím synom Jakubom a manželkou, či Daniel Dangl alebo Richard Stanke, Henrieta Mičkovicová a mnoho ďalších.

Ivo Gogál so synom Jakubom a manželkou
Zobraziť galériu (18)
Ivo Gogál so synom Jakubom a manželkou  (Zdroj: Ján Zemiar)

Aká bola atmosféra v daný večer a kto všetko sa zúčastnil, si pozrite v galérii nižšie.

Viac o téme: Liv Bielovič
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu