Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Basketbal na Pasienkoch pripomínal NBA: V hľadisku kopa celebrít… Tina s dcérou, Ego aj Martin Škrteľ!

Tina s dcérou na basketbalovom zápase
Tina s dcérou na basketbalovom zápase (Zdroj: Matúš Zeťák)

BRATISLAVA –Basketbalový zápas medzi dlhoročnými rivalmi Interom Bratislava a Prievidzou prežívala včera plná hala na bratislavských Pasienkoch. Dynamická hra dvíhala takmer 2200 divákov zo stoličiek. Nechýbali medzi nimi známe tváre ako Tina, Ego, či futbalista Martin Škrteľ.

Ak Tina v šou Let´s Dance tvrdila, že je veľkou fanúšičkou basketbalu, hovorila pravdu. K tomuto športu vedie aj svoju dcéru a ak nie aktívne, určite aspoň ako fanúšičku. Spolu sa totiž objavili a fandili na bratislavských Pasienkoch v zápase medzi odvekými rivalmi. Výbornú hru si spolu užili a obe rozdávali úsmevy na vešetky strany aj počas prestávky. VIP hosťami medzi basketbalovými fanúšikmi boli aj raper Ego či bývalý futbalový reprezentant Martin Škrteľ. 

Galéria: Na basketbalovom zápase Inter BA-Prievidza fandili aj celebrity

Inter vo včerajšom súboji za obrovského skandovania divákov rozdrvil svojho rivala z Prievidze 97:62. Stav série je aktuálne 2:2 na zápasy. Diváci sa zhodujú, že nálada vo vynovenej športovej hale Pasienky pripomína NBA. Atmosféru spríjemňovala fanúšikom aj unikátna veľkoplošná LED obrazovka, na ktorej sa počas zápasu, podobne ako v USA, premietali prítomné celebrity, nechýbali ani zábery na bozkávajúce sa páry, či tanečné kreácie prítomných tínedžeriek počas prestávky. 

Basketbal na Pasienkoch pripomínal NBA: V hľadisku kopa celebrít… Tina s dcérou, Ego aj Martin Škrteľ! (Zdroj: BL/bl)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu