Nedeľa12. máj 2024, meniny má Pankrác, zajtra Servác

Martin Šmahel sa ZAHRÁVA so svojím životom: Trúfa si na tento adrenalínový ZÁŽITOK!

Martin Šmahel Zobraziť galériu (3)
Martin Šmahel (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Bývalý moderátor Martin Šmahel má poriadne adrenalínové hobby, pri ktorom hazarduje a podstupuje veľký risk. Neuveríte, aký extrémny zážitok má v pláne zažiť. To myslí fakt vážne?

Martin Šmahel sa ZAHRÁVA so svojím životom: Trúfa si na tento adrenalínový ZÁŽITOK! (Zdroj: TH)

Martin Šmahel sa nemusí hanbiť za svoje telo. Aj keď na cvičenie veľmi nemá čas, stále je v top forme. Tú predviedol aj počas nedávnej prehliadky. „Asi dva tri mesiace som mimo toho celého cvičenia, takže asi sa to na mne iba trošku drží,“ zhodnotil Martin na úvod nášho rozhovoru.

Galéria: Martin Šmahel

Do istej miery za to môžu aj jeho voľnočasové aktivity. A je ich veru dosť. Už dlhšie sa totižto venuje vskutku nevšednej a do istej miery aj veľmi adrenalínovej záľube, pri ktorej bývalý moderátor hazarduje so svojím životom. „Mám momentálne dosť nevšedné hobby, lietam na paraglajde už asi tretí rok a tam si zažívam tie výšky o ktorých som predtým iba sníval, tak si ich teraz žijem... Myslím si, že pri tomto netreba už nič iné vymýšľať. Tam už je aj dosť veľké riziko, aj adrenalín aj zážitky,“ zhodnotil Martin.

Martin Šmahel
Zobraziť galériu (3)
Martin Šmahel  (Zdroj: Ján Zemiar)

Pochválil sa, že sa mu už podarilo zdolať Tatry a rozhodne nekončí. Práve naopak. „Je to krásna aktivita. Nemôžem povedať šport. Šport je to vtedy, keď si človek vyšliape kopec aj s tým ťažkým batohom, ale zažívam pri tom úplne iné situácie ako bežne človek zažije, auto, motorka a čokoľvek na ceste, proste vo výške 2,3,4 tisíc metrov nad zemou. Už som videl Tatry z hora, čo je absolútne nevšedný zážitok,“ poznamenal a následne prezradil, na aký ďalší a oveľa väčší extrém si trúfa. Viac sa však už dozviete z nášho rozhovoru vyššie.

Viac o téme: Martin Šmahel
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu