Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Božanka v Maniačkach: Najprv sa zverila do rúk maskérky a potom... Spravila si CIRKUSOVÝ mejkap!

Božanka v relácii Nákupné maniačky Zobraziť galériu (3)
Božanka v relácii Nákupné maniačky (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Premiérové Nákupné maniačky prilákali pred obrazovky mnoho divákov. Reláciu miluje veľa žien, ktoré pravidelne sledujú, aké outfity súťažiace na rôzne témy vytvoria. Tento týždeň o výhru bojuje aj speváčka Božanka. Tá sa najprv zverila do rúk maskérky a potom sa sama zmachlila!

Božanka má už svoj nákupný deň za sebou. Tohtotýždňovou témou je obliecť sa ako moderátorka večerných správ. Súťažiace tak majú siahať najmä po elegantných kúskoch. Urobila tak aj speváčka, ktorá si vybrala fialový kostým s bielou košeľou. Za svoj výsledný outfit dostala od súperiek 24 bodov. S výberom jej pomáhal jej dlhoročný kamarát Martin Jakubec.

Po nákupe sa zverila aj do rúk maskérky Lindy Gunišovej, ktorá ju nalíčila jemne a decentne. To sa zrejme Božanke veľmi nepáčilo, pretože sa pred svoje súperky postavila znova zmachlená. „Menej je viac a hlavne v staršom veku. Za túto premenu som na seba pyšná a aj preto ma Maniačky veľmi bavia. Božanka sa potom na finále asi na wcku domaľovala naspäť takmer do svojej podoby, keďže nebola spokojná,“ reagovala vizážistka.

Božanka v Maniačkach: Najprv
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TV JOJ)

Túto zmenu si všimli aj diváčky. Každej sa outfit veľmi páčil, no o mejkape sa to povedať nedá. „Až na tie oči,“ reagovala istá žena. „Ako môže mať v dnešnej dobe niekto, kto si môže dovoliť kvalitného kaderníka, na hlave toto?! Zničené nevkusné žlté čosi. Linda Gunišová odviedla neskutočnú prácu, no verím, že pani si naďalej pôjde svoj cirkusový mejkap..." zhodnotila zase ďalšia. Čo na tento krok hovoríte vy?

Božanka v Maniačkach: Najprv
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TV JOJ)

Viac o téme: Nákupné maniačkyBožanka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu