Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

ZEMESTRASENIE v JOJ-ke? Končí ĎALŠIA tvár spravodajstva!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Uplynulo len pár dní, odkedy zostali diváci TV JOJ poriadne prekvapení. Po 22 rokoch v televízii podala výpoveď Jana Krescanko Dibáková, ktorá moderovala politickú diskusiu na hrane. Vyjadrila sa že rozhodujúcim faktorom pre ňu boli prezidentské voľby. No a teraz sa pre odchod rozhodla aj ďalšia známa tvár!

 „Ďakujem, moja Jojka, za všetko. Odchádzam… Vo štvrtok, tak trochu symbolicky, som sa s televíziou Joj definitívne rozlúčila. V dobrom, bez búchania dvier, ale žiadnu inú cestu som už pred sebou nevidela, hoci ma nikto neposielal preč. Inak sa pozerám na dôležitosť politického spravodajstva, ktorého je už vo vysielaní viditeľne menej, na podobu vysielania pred prezidentskými voľbami a perspektívu relácie Na hrane, ktorej som odovzdala kus svojho života. Pre výpoveď som sa nerozhodla zo dňa na deň, hoci prezidentské voľby boli napokon rozhodujúce. V televízii som strávila 22 rokov svojho života," vyjadrila sa Krescanko Dibáková, keď oznámila, že v JOJ-ke končí. Kvôli jej odchodu televízia zrušila aj spomínanú politickú diskusiu Na hrane.

A teraz sa budú musieť na Kolibe vysporiadať s ďalšou veľkou zmenou. Podľa portálu aktuality.sk odchod ohlásila aj dlhoročná redaktorka a modetárka Júlia Zelenková, ktorá bola od roku 2016 súčasťou tímu denného spravodajstva a hlavnej spravodajskej relácie Noviny TV JOJ. V televízii pracovala od roku 2008, v tom čase pôsobila ako redaktorka Krimi. Na rozdiel od svojej predchodkyne však Zelenková doposiaľ príčinu svojho odchodu neoznámila. 

ZEMESTRASENIE v JOJ-ke? Končí
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: TV JOJ)

Viac o téme: Jana Krescanko DibákováJúlia Zelenková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu