Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Jeden ŠKANDÁL za druhým: Radko z Ruže v totálnom ŠOKU... Dobrovoľne odišla ĎALŠIA žena!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - No, vyzerá to tak, že Radko Urbanyak sa zo svojho účinkovania v Ruži len tak nespamätá! Čo si budeme hovoriť, aj napriek tomu, že sme len v polovici vysielania tohtoročnej série, škandálov bolo toľko, že tá prvá sa na ňu ani zďaleka nechytá. A najnovšie prišiel ďalší šok. Šou dobrovoľne opustila už druhá súťažiaca!

Najprv Dolli a teraz... Minulá epizóda skončila tým, že na záver ceremoniálu mal Radko nachystané veľké prekvapenie. Pre pôvabnú Anet síce žiadna ruža nezostala, avšak televízny ženích sa "hecol" a venoval jej rovno celú kyticu. Počas toho, ako jej ju odovzdal, ju zároveň pozval individuálne rande, čo brunetku zjavne potešilo. 

Galéria: Ruža pre nevestu

A to aj napriek tomu, že krátko predtým sa vyjadrila, že už uvažovala nad tým, že ružu nepríjme a šou opustí. Vyzeralo to ale tak, že tento plán si rozmyslela. S Radkom sa teda vydali na čajovú plantáž a potom nasledovalo romantické posedenie. A práve tu Anet spustila svoj monológ, ktorý Radko absolútne nečakal. 

„Nie som si istá... Alebo nemyslím si, že by to tam vedelo vzniknúť. Nie som si istá, či je fér, aby som ďalej zostávala v tejto hre... Teraz je ten čas, že by som to možno ja sama mala ukončiť a možno odísť z tejto hry takýmto spôsobom," vyjadrila sa Anet, no a bolo vidno, že markizáckeho ženícha táto správa nepotešila. Aj napriek k tomu sa k veci postavil ako chlap. „Myslím si, že je to tvoje rozhodnutie a ak je to tak, ja to akceptujem," odvetil brunetke, ktorá bola očividne sklesnutá, no zároveň aj pevne rozhodnutá.

Jeden ŠKANDÁL za druhým:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TV Markíza)

„Ak to tam nie je, tak to tam nie je, vieš," povedal Anet Radko, ktorý sa zároveň vyjadril, že ak má človek pochybnosti, takéto pocity sú absolútne prirodzené a láske sa jednoducho rozkázať nedá. Tak či tak bolo zrejmé, že takýto výsledok celodenného rande skutočne neočakával, čo povedal aj on sám. „Z ničoho nič a... Fššššm. Všetko sa to rozsypalo," dodal Radko na záver pred kamerou po Anetinom odchode. 

Jeden ŠKANDÁL za druhým:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TV Markíza)

Viac o téme: Ruža pre nevestu Radko UrbanyakAnet Slotová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu