Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Autistický syn zosnulej českej herečky (†59): NAPADOL ju!

Simona Postlerová
Simona Postlerová (Zdroj: Profimedia)

PRAHA - Pred pár dňami obletela Českom smutná správa o smrti herečky Simony Postlerovej. Zostal po nej autistický syn Damián (30). Ako vyšlo teraz najavo, v minulosti ju napadol!

Uplynulý víkend zaplakal umelecký svet. Vo veku 59 rokov odišla do neba česká herečka Simona Postlerová. Nečakaná smrť šokovala aj jej kolegov z brandže. Ako vyšlo najavo, telo bez známok života našiel jej chorý syn. Pre pomoc išiel ku susedovi, akademickému maliarovi Petrovi Pavlíkovi.

„Nesmelo zaklopal na dvere. Keď som otvoril, posťažoval sa, že nemôže prebudiť mamičku. Išiel som s ním, v kuchyni bola Simona, mŕtva na stoličke. Bola silne veriaca, tak sme volali farára Jakuba Berku. Keď to nebral, pretože slúžil omšu, došli sme pre neho do kostola,“ povedal Petr pre Blesk.cz. On sám bol svedkom toho, keď zosnulú herečku jej syn napadol. „Všetci vieme, že Damián nemôže byť sám,“ tvrdí.

„Umiestnili ho do Bohníc, tam mal kamarátov, bolo o neho postarané, ale Simona si ho vzala domov. Bol som pri tom, keď ju napadol, dal jej päsťou, až ju zrazil na zem, a potom sa ospravedlňoval. Jeho lekárka varovala, že môže byť nebezpečný, ale Simona na to nedbala,“ spomína docent Pavlík. Vlastná mama ho nezbavila svojprávnosti, a tak sa považuje za zdravého a schopného. To, aby nezostal sám doma, ale bolo oňho postaráne a dostal sa do správnych rúk, riešia kompetentné osoby.

Viac o téme: Simona Postlerová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu