Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Správanie mladej zlatokopky naháňa strach: Tá ženská sa snáď zbláznila!

Správanie Courtney Stodden chvíľkami desí. Zobraziť galériu (8)
Správanie Courtney Stodden chvíľkami desí. (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Je toto v poriadku?! Courtney Stodden (21) sa zviditeľnila najmä ako žena Douga Hutchinsona (56), známeho z filmu Zelená míľa. Manželia nedávno prišli o svoje nenarodené bábätko a zlatokopka sa s krutou ranou osudu vyrovnáva až príliš svojsky. Najskôr si vyholila hlavu, teraz si zaobstarala "umelé dieťa". A mnohi fanúšikovia mladej hviezdičky neskrývajú obavy o jej psychický stav.

Courtney Stodden nespravila nič prevratné, nie je extra talentovaná, ani zvlášť sexi. Od kedy sa však zaplietla s o 35 rokov starším hercom Dougom Hutchinsonom, bulvár sa o ňu zaujíma. A známa zlatokopka má na instagrame celkom slušnú fanúšikovsku základňu. 

V poslednom období však Courtney svojich priaznivcov desí. Po nedávnom potrate robí veci, pri ktorých ostáva občas rozum stáť. Najskôr si vyholila hlavu, teraz si zaobstarala bábiku, ktorá vyzerá ako reálne dieťatko. „Bože môj, som taká nervózna. To je úžasné, krásne. Pozri sa na svojho bračeka,” tliachala v zverejnenom videu silikónka, ktorá sa prihovárala svojmu psovi. 

Reakcie na správanie niekdajšej blondínky sú rôzne. Kým mnohí hercovu ženu kritizujú za to, že sa silou-mocou usiluje byť stredobodom pozornosti a nechutne zneužíva stratu bábätka, iní majú pre ňu pochopenie a súcitia spoločne s ňou. „Ona sa snáď zbláznila. Doug by ju mal čo najskôr vziať k psychiatrovi. Toto nie je veľmi normálne správanie,” znie jeden z komentárov na adresu Courtney. „Viem, že to možno vyzerá zvláštne, ale môj terapeut mi to navrhol, že mi to možno pomôže prekonať tú stratu,” vyjadrila sa k tomu samotná dievčina. Aký je váš názor?!

Viac o téme: Courtney StoddenDoug Hutchinson
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu