Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Manželku Kanye Westa obchytkával a napadol neznámy muž: Hudobník mu to vysvetlil ručne-stručne!

Raper Kanye West s partnerkou Biancou Zobraziť galériu (3)
Raper Kanye West s partnerkou Biancou (Zdroj: Profimedia)

LOS ANGELES - Opäť lieta v problémoch. Polícia v týchto dňoch prešetruje konanie amerického hudobníka Kanyeho Westa (46). Ten údajne v utorok udrel do tváre neznámeho muža. Podľa umelcovho hovorcu však len bránil svoju manželku Biancu Censori (29), ktorú vraj neznamy muž fyzicky a sexuálne napadol.

Prominentná dvojica sa v posledných rokoch prezentuje vďaka poriadnym výstrednostiam či škandálom. Tým posledným je nateraz incident, ktorý sa odohral v utorok večer, keď vraj West udre do tváre neznámeho muža.

Galéria: BIANCA CENSORI SA NA VEREJNOSTI UKAZUJE V ČUDESNÝCH KREÁCIÁCH

O celej situácii informoval magazín TMZ, pre ktorý sa vyjadril zdroj z polície. Tá v najbližších dňoch plánuje kontaktovať amerického hudobníka a bude žiadať vysvetlenie celej situácie. To však už stihol priniesť jeho hovorca. Tvrdí, že napadnutý muž najskôr zaútočil na raperovu priateľku Biancu Censori.

Prvotné informácie pritom hovorili o tom, že ju muž najskôr len chytil za ruku. „To, že ju niekto chytil, je veľmi neadekvátny opis toho, čo sa tam stalo. Na Biancu fyzicky zaútočil. Strčil svoju ruku pod jej šaty, priamo na jej telo, chytil ju za pás, otočil ju a poslal jej niekoľko bozkov. Bola fyzicky a sexuálne napadnutá," uviedol hovorca Westa.

Pre hudobníka nejde zďaleka o prvý podobný incident. Viackrát sa totiž dostal do problémov kvôli napadnutiu fanúšikov či fotografov a rovnaký problém musia jeho právnici riešiť opäť.

Rapper Kanye West
Zobraziť galériu (3)
Rapper Kanye West  (Zdroj: SITA/Photo by Brent N. Clarke/Invision/AP, File)

Viac o téme: Kanye WestBianca Censori
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu