Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Tvrdá kritika krásnej herečky nezostala bez odozvy: Slávnej producentke poslala drsný odkaz!

Sydney Sweeney Zobraziť galériu (3)
Sydney Sweeney (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES - Jej slová nenechala len tak. Hollywoodska hviezda Sydney Sweeney (26) sa nedávno stala terčom útoku známej producentky Carol Baum, ktorá skritizovala okrem jej výzoru aj jej herecké schopnosti. Mladá umelkyňa však toto vyjadrenie nenechala len tak a Baum poslala jasný odkaz.

Galéria: SYDNEY SWEENEY JE KRÁSNA ŽENA

Počas tohto týždňa sme vás informovali o tom, že producentka Carol Baum si pri otázke na súčasnú hollywoodsku hviezdu Sydney Sweeney nebrala servítku pred ústa. Mladej herečke poriadne naložila a nebránila sa ani vyjadreniam o jej výzore. 

Mnohí fanúšikovia preto očakávali, ako na jej slová zareaguje samotná Sweeney. Tá sa k celej veci vyjadrila prostredníctvom svojho hovorcu, ktorý poskytol stanovisko pre magazín People. V ňom producentku vôbec nešetrila a poukázala na jej charakter.

„Je veľmi smutné, že žena v jej pozícii, ktorá môže zdieľať svoje odborné znalosti a skúsenosti, si namiesto toho vyberie útok na inú ženu. Ak je to to jediné, čo sa počas svojej práce v tomto priemysle naučila a učí to aj svojich študentov, tak je to hanba. Znevažovať svoju kolegyňu hovorí veľa o jej charaktere," uviedol hovorca mladej herečky. 

Sydney Sweeney
Zobraziť galériu (3)
Sydney Sweeney  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Sydney Sweeney
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu