Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Záhadná SMRŤ speváčky zo SuperStar: Bojovala s depresiami!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Getty Images)

NASHVILLE - Fanúšikovia americkej verzie speváckej šou SuperStar majú hlavu v smútku. V médiách sa objavili správy o tom, že jedna z úspešných finalistiek zomrela. Mandisa (†47), ktorá bola dokonca držiteľkou ceny Grammy, v minulosti priznala, že mala psychické problémy. Jej telo našli bez známok života v jej dome.

Mandisa Lynn Hundley sa zviditeľnila v piatej sérii súťaže American Idol, u nás známej ako SuperStar. Venovala sa prevažne kresťanskému popu a dokonca získala cenu Grammy.

Mandisa Lynn Hundley
Zobraziť galériu (2)
Mandisa Lynn Hundley  (Zdroj: Profimedia)

Kresťanská rozhlasová stanica K-Love počas uplynulého týždňa zverejnila vyhlásenie, v ktorom oznámila, že 47-ročná Mandisa odišla na večnosť. „Viac, než svojou hudbou bude navždy známa svojím obrovským srdcom a úprimnosťou. Jej láskavosť bola epická, úsmev elektrizujúci. Hlas mohutný, ale nemohol sa rovnať veľkosti jej srdca,” stálo v ňom. 

Príčina smrti úspešnej speváčky zatiaľ nebola medializovaná. V minulosti sa však netajila tým, že bojovala s depresiami. Dokonca premýšľala aj o samovražde. Stalo sa tak po tom, čo jej blízka priateľka prehrala boj s rakovinou prsníka. Ako v relácii Good Morning America na margo toho priznala, zachránila ju viera v Boha. 

Viac o téme: Mandisa
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu