Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Katy Perry obeťou podvodu: Fanúšikovia boli z jej outfitu na Met Gala hotoví... Na akcii však vôbec nebola!

Katy Perry
Katy Perry (Zdroj: SITA)

NEW YORK - Počas prestížnej akcie Met Gala obdivovali fanúšikovia outfit Katy Perry (39), ktorá podľa mnohých patrila medzi najlepšie oblečené dámy večera. Hviezdna speváčka sa však slávnostného večera vôbec nezúčastnila a tomuto podvodu naletelo množstvo ľudí.

Galéria: Met Gala 2024

Počas dnešného dňa rieši takmer celý svet akciu Met Gala, ktorej sa zúčastnili najväčšie hviezdy svetového šoubiznisu. Jeden z najprestížnejších večerov roka opäť priniesol množstvo zaujímavých momentov a najviac sa samozrejme hovorilo o outfitoch známych tvárí.

Jedným z najkrajších bol podľa fanúšikov ten, ktorý predviedla speváčka Katy Perry. Jej zábery z Met Gala sa začali počas večera šíriť internetom, avšak neskôr sa zistilo, že umelkyňa sa tohto ročníka vôbec nezúčastnila. 

Zábery Katy Perry boli totiž šikovným výtvorom AI, na ktoré naletelo množstvo fanúšikov. Samotná hudobníčka napokon zábery zverejnila na svojom profile na sociálnej sieti Instagram, ku ktorým napísala, že sa akcie nemohla zúčastniť kvôli pracovným povinnostiam.

Rovnako, ako množstvo ľudí, však záberom uverila aj jej mama. Katy Perry totiž zverejnila jej správu, v ktorej uviedla, že to speváčke veľmi pristalo. „Nevedela som, že ideš na Met Gala. Máš nádherné šaty," napísala mama speváčky. 

Viac o téme: Katy Perry
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu