Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Slávny pár prežíva ťažké chvíle: Rozvod po 31 rokoch manželstva!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: GettyImages)

LOS ANGELES - Filmový režisér, producent a scenárista Sam Raimi (64) stál počas svojej kariéry pri zrode viacerých slávnych počinov. Na jeho ceste mu bola veľkou oporou manželka Gillian Greene (56), ktorá sa takisto presadila ako režisérka. Po 31 rokoch manželstva však požiadala o rozvod.

Sam Raimi má na svojom konte viacero filmov, ktoré si získali množstvo fanúšikov. Režíroval napríklad sériu Spider-Man, pri ktorej sa podieľal na filmoch, kde komiksového superhrdinu stvárnil Tobey Maguire. 

Dlhých 31 rokov tvoril manželský pár so svojou životnou láskou - režisérkou Gillian Greene, s ktorou si povedali svoje áno v roku 1993. Počas ich vzťahu sa im narodilo 5 detí, ktoré sú už všetky dospelé. Včera však vyšlo najavo, že ich manželstvo je v troskách.

Magazín TMZ sa totiž dostal k súdnym dokumentom, podľa ktorých podala Greene žiadosť o rozvod. Ako dôvod uviedla nerozlučné rozdiely a okrem toho žiada od svojho partnera finančnú podporu. Dvojica sa bude musieť dohodnúť na rozdelení majetku, keďže v dokumentoch sa nenachádza žiadna zmienka o predmanželskej zmluve. 

Sam Raimi, Gillian Greene
Zobraziť galériu (2)
Sam Raimi, Gillian Greene  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Sam Raimi
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu