Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Nezvyčajná smrť Štefanovej manželky (†22): Do nemocnice rodičku viezol iba s bolesťou brucha

Štefan s fotografiou zosnulej manželky. Zobraziť galériu (3)
Štefan s fotografiou zosnulej manželky. (Zdroj: TV MARKÍZA)

TREBIŠOV – Manželka Štefana na fotografii mala v nedeľu rodiť. Hoci prebiehalo celé tehotenstvo bez komplikácií, dva dni pred stanoveným termínom pôrodu sa zdravotný stav mladej ženy nezvyčajne zhoršil. Lekári jej už nedokázali pomôcť.

Bolesť brucha mladej ženy bola oveľa závažnejšia, ako si možno na prvý pohľad jej okolie myslelo. Dôvodom nebol predčasný pôrod, ale vnútorné krvácanie. Lekári zistili, že plod v žene zomrel, okolnosti jeho smrti sú však otázkou, ktorá trápi nielen manžela ženy, ktorá následkom zdravotných komplikácií zomrela.

Záhadná smrť Jozefa v Alpách: VIDEO Diabolský plán vraždy, Janu dostala malá chybička

„Čakali sme zdravé krásne dievčatko,“ povedal v reportáži TV Markíza zdrvený otec, ktorému sa mala v nedeľu narodiť dcérka Ela. Lekári však tvrdia, že žena prišla do nemocnice v stave, do ktorého sa mohla dostať v dôsledku cudzieho zavinenia. Odborníci jej diagnostikovali zranenia spojené s vnútorným krvácaním. Vzápätí musela podstúpiť niekoľko urgentných operácií. Lekári nevylúčili úraz, ktorý mohol nastať počas havárie auta.

Nezvyčajná smrť Štefanovej manželky
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TV MARKÍZA)

Manžel zosnulej ženy však oponuje, že ich auto cestou nehavarovalo, manželia sa však zastavili pri havárii, aby tam pomohli. Nešťastný Štefan si myslí, že pochybenie mohlo nastať v nemocnici zo strany lekárov a dal podnet na prešetrenie na Úrad pre dohľad nad zdravotnou starostlivosťou. Dôvod vnútorného krvácania bližšie určí až súdna pitva. Prípadu sa už venuje aj polícia, ktorá ho vyšetruje ako prečin ublíženia na zdraví.

Nezvyčajná smrť Štefanovej manželky
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TV MARKÍZA)

 

Viac o téme: HaváriaPôrodŠtefanZáhadná smrť
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu