Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Víťazka súťaže, tvár poprednej značky, bola ešte viac skrášlená

Esthetic Centrum Zobraziť galériu (10)
Esthetic Centrum (Zdroj: Esthetic Centrum)

Modelka Ivanka Vanková, ktorá zbiera úspechy vo svojej kariére skôr v zahraničí, vyhrala nedávno aj súťaž s atraktívnymi cenami. Popri tom sa stala aj hlavnou tvárou modernej reklamnej agentúry Copy.sk. My sme dostali možnosť navštíviť spolu s ňou moderné estetické centrum s pravdivým názvom Esthetic Centrum.

Napriek tomu, že tu realizujú prevažne všetky zákroky estetickej chirurgie, s Ivankou bolo odporúčané pánom doktorom absolvovať iba pár skrášľovacích a ozdravujúcich procedúr. Počas toho, ako naša obľúbená modelka konzultovala tieto možnosti s popredným odborníkom, nakukli sme do ďalších priestorov tohto krásneho estetického centra. Objavili sme operačnú sálu, ktorá evidentne presahuje všetky prísne európske normy a hygienické kritériá. V ďalšej miestnosti sme objavili rôzne moderné prístroje a možnosti pre zákroky za účelom omladenia tváre - korekcie horných aj dolných viečok, zdvihnutie padnutého obočia, napnutie tváre, vyhladenie mimických vrások aplikáciou botulotoxínu, vyplnenie nepekných brázd na tvári kyselinou hyalurónovou, možnosti abdominoplastiky, ktorá je vhodná po pôrode a tehotenstve. Dokonca tu korigujú aj deformity ušníc a nosa, či už vrodené alebo vekom získané...

„Centrum disponuje aj moderným liposukčným prístrojom VaserLipo, založeným na ultrazvukovej emulzifikácii tuku, s rýchlou rekonvalescenciou. S prístrojom dokážeme odsať aj väčšie oblasti v lokálnej anestézii a bezbolestne. Po zákroku odchádzate domov.“, prezradil nám miestny odborný lekár s dlhoročnou praxou.

S Ivankou sme po tejto aktívnej návšteve odchádzali múdrejší, aj krajší. Skúste spraviť niečo pre svoj dokonalejší výzor aj Vy, posilnite svoje sebavedomie, aj Váš život sa môže stať pre Vás krajším.

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu