Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Nenásytné batoľa na FOTO privádza rodinu do krachu: Váži viac ako šesťročné dievča!

Aliya Saleem Zobraziť galériu (3)
Aliya Saleem (Zdroj: Profimedia)

SHAMLI - Keď sa Aliya Saleem narodila, vážila štyri kilá. Potom však začala veľmi rýchlo priberať na váhe. Množstvo jedla, ktoré dievčatko skonzumuje, rodinu privádza do zúfalstva. Malá Aliya už váži ako šesťročné dievča!

„Deti sa s ňou rady hrávajú, ale málokto ju dokáže zdvihnúť,“ sťažuje sa 25-ročná mama Aliye Shabana. Desaťmesačné batoľa zbožňuje kari a sušienky a napriek svojmu nízkemu veku váži už ako šesťročná slečna, teda takmer 19 kíl. „Každé dva týždne jej musíme kupovať nové šaty, pretože tie staré sú jej tesné,“ priznáva Shabana Saleem.

Nenásytné batoľa na FOTO
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Profimedia)

Mladí rodičia sú znepokojení, pretože kvôli obezite už stratili predchádzajúcu dcéru. Našťastie, ich syn Ali má normálnu váhu. Indický Doktor  Krishan Chugh si myslí, že by mohlo ísť o prípad chorobnej obezity v dôsledku hormonálnych výkyvov. Rodičia, ktorých rozpočet dosahuje len tri libry (4,12 eur) na deň, sú rozhodnutí nájsť pomoc čím skôr. Aliyin otec Mohammad Saleem pracuje ako krajčír a keď sa zdravotný stav jeho dcérky nezlepší, rodina situáciu finančne neutiahne, informuje Mirror.

Nenásytné batoľa na FOTO
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Profimedia)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu