Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Veronika (24) preletela za cudzincom (42) polovicu sveta: Zhrozený otec čakal to najhoršie

Veronika a Bryan sú spolu šťastní. Zobraziť galériu (2)
Veronika a Bryan sú spolu šťastní. (Zdroj: profimedia.sk)

DENVER - Mladá Češka sa nenechala odradiť strašidelnými scenármi a nasledovala hlas svojho srdca, hoci to znamenalo, že musí preletieť vyše 8000 km, aby sa so svojou láskou prvýkrát stretla. Veronika Doleželová stretla muža svojich snov cez mobilnú zoznamovaciu aplikáciu a po mesiacoch vzájomnej komunikácie sa rozhodla dať ich vzťahu šancu, napriek tomu, že jej otec bol z toho zúfalý. Doslova sa obával, že dcéru niekde zavraždia a viac ju neuvidí.

Nicole (20) šla do Turecka na rande naslepo: Ocitla sa uprostred puču s chlapom, čo sa jej bojí

Veronika Doleželová sa zoznámila s Bryanom Davisom cez aplikáciu Tinder, keď bol v marci na dovolenke v blízkosti jej domova v Prahe. Zostala však zdrvená, keď zistila, že mužovi, ktorý sa jej páčil, zostáva iba pár hodín do transatlantického letu späť do rodného Denveru v štáte Colorado a nemá čas, aby sa s ňou stretol. Aj napriek tomu dvojica pokračovala vo vzájomnej komunikácii.

Trvalo iba tri mesiace, než sa Veronika rozhodla, že minie svoje úspory na letenku do USA, aby sa mohli konečne spoznať aj osobne. "Osemhodinový časový posun a celý oceán medzi nami. Spočiatku to vyzeralo, že je iba malá šanca, aby sme sa mohli niekedy stretnúť. Ale rozprávali sme sa každý deň a čoskoro sme začali plánovať moju cestu. Otec zúril. Myslel na to najhoršie, že Bryan nie je skutočný, alebo že je to zlý človek, ktorý sa snaží využiť úbohé naivné dievča," uviedla podľa portálu mirror.co.uk Veronika.

Veronika (24) preletela za
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: profimedia.sk)

"Moja rodina si myslela, že by som mohla byť znásilnená, alebo jedného dňa jednoducho zmiznúť. Ale aj Bryanova rodina bola nervózna. Bola som pre nich iba cudzinka z východnej Európy, ktorá chce využiť ich syna. Vydať sa za neho kvôli zelenej karte, zostať v Spojených štátoch a potom sa ho zbaviť," dodala.

Veronikin otec sa snažil dcére zabrániť rozprávať sa s Bryanom a zo strachu si dokonca odložil fotografie jej tetovania pre prípad, že by boli potrebné na identifikáciu tela. Napokon však všetko dopadlo úplne inak. Po pristátí v Amerike dvojica podnikla spolu trojtýždňový výlet, navštívila Skalnaté hory a vychutnávala si randenie, ktoré ukázalo, že je pre seba stvorená. Veronika hovorí, že nedokáže ani slovami opísať, aká je teraz šťastná.

Viac o téme: Zoznamka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu