Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Ruky ani nohy vám o dĺžke mužského penisu nič nepovedia: Pravdu odhalí TÁTO časť tela!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

KALIFORNIA – Existuje rozšírený mýtus, že ak chcete zistiť veľkosť mužových intímnych partií, dobrým indikátorom sú jeho ruky a nohy. Výskum a odborníci však naznačili, že veľkosť topánok a rúk mužov v skutočnosti nie je pravdivým indikátorom. Dobre obdareného muža spoznáte podľa inej indície.

Doktorka Rena Maliková, urologička a rekonštrukčná chirurgička z Kalifornie, povedala pre Diary of a CEO, že mužský nos je lepším ukazovateľom veľkosti spodnej časti tela ako ruky alebo nohy. V rozhovore so Stevenom Bartlettom vyzdvihla štúdiu z Japonska na 126 mužských mŕtvolách, v rámci ktorej merali všetky tieto časti tela a penisu a zistili, že dĺžka nosa súvisí s dĺžkou penisu, nie s dĺžkou rúk alebo chodidiel. Údaje zdôraznili, že muži s nosom menším ako 4,5 centimetra mali veľkosť penisu až 10,4 centimetra. U mužov s nosom dlhším ako 5,56 centimetra boli ich penisy väčšie a merali 13,46 centimetra. Rozdiel pri dlhších nosoch bol o 29 percent väčší ako u ich kolegov s menším nosom.

Podobné zistenia priniesla aj ďalšia juhokórejská štúdia, ktorá skúmala 1 160 mužov po tridsiatke a merala veľkosť ich nosa v porovnaní s ich nevztýčeným penisom. Štúdia, publikovaná v časopise Translational Andrology and Urology zistila, že zatiaľ čo muži s väčšími nohami mali širší obvod penisu, ich mužstvo malo tendenciu byť väčšie, ak mali väčšie nosy. Výskumný pracovník Dr. Sungwoo Hong, ktorý na štúdii pracoval, povedal: „Veľkosť nosa je dôležitým ukazovateľom veľkosti penisu. Viaceré štúdie naznačujú, že vystavenie hormónom v prenatálnom období ovplyvňuje rast reprodukčných orgánov.“

Napriek tomu sa mnohí muži sústredia skôr na pomyselnú veľkosť svojho penisu než na to, aká je veľkosť ich penisu podľa pravítka, vysvetlila doktorka Maliková. Väčšina ľudí si myslí, že penisy by mali byť väčšie, než v skutočnosti sú. Hoci priemerná veľkosť penisu pri erekcii je približne 12,95 centimetra až 13,46 centimetra, väčšina mužov si myslí, že veľkosť ich penisu sa blíži skôr k 15 centimetrom.

Viac o téme: NosPenisMuži
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu