Nedeľa12. máj 2024, meniny má Pankrác, zajtra Servác

To, čo sa stalo, keď muž hodil do vody kúsok jedla, ľudí vydesilo: Po tomto už do mora nevstúpite!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Profimedia)

USA – Chlapík, ktorý pracuje na ropnej plošine, vydesil ľudí na sociálnych sieťach. Ukázal, čo sa stane, keď do vody hodíte kúsok jedla. Mnohí kvôli jeho znepokojivému videu sľúbili, že už nikdy sa nebudú kúpať v mori.

Mužovo video sa stalo virálnym a mnohých používateľov sociálnych sietí vydesilo. Na záberoch vidno, ako stojí na vrchole plošiny a cez mreže na palube vyhadzuje do vody zvyšky jedla. Hladina sa na prvý pohľad zdá pokojná a bezpečná. Keď však jedlo dopadne do vody, okamžite vidno pohyb množstva rýb, ktoré sa vrhajú za korisťou. Niet pochýb o tom, že po jedle v priebehu niekoľkých sekúnd neostalo vôbec nič.

Používatelia Redditu, kde muž video publikoval, sledovali zábery s hrôzou v očiach. „Nie, už nikdy nebudem plávať nikde okrem bazéna,“ uviedol jeden z komentujúcich. „Značím si: Nikdy nespadnúť z ropnej plošiny,“ zavtipkoval ďalší. „Spôsobili ste tam dole úplnú vojnu,“ pridal sa tretí. „Už nikdy nevstúpim do vody,“ dodal štvrtý.

Niektorí poukázali na to, že ryby majú tendenciu zdržiavať sa v blízkosti ropných plošín, pretože tam majú dostatok rastlín a iných živočíchov, na ktorých sa môžu kŕmiť. Navyše, často sa nakŕmia aj na zvyškoch jedla, ktoré pracovníci hodia do vody. Avšak všade tam, kde sa objavujú menšie ryby, treba predpokladať, že sa objavia aj väčší predátory. „Hodíte jedlo, vynoria sa húfy rýb. Objavia sa húfy rýb, vynoria sa žraloky,“ skonštatoval komentujúci.

Viac o téme: JedloRybyOceánRopná plošina
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu