Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Siamské dvojičky (19) prehovorili o svojom sexuálnom živote: Kvôli spoločnej vagíne majú prísne pravidlo

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

USA – Siamské dvojčatá, ktoré majú spoločnú vagínu, odhalili detaily zo svojich sexuálnych životov. Devätnásťročné sestry, známe len ako Mia a Lia, na sociálnej sieti tiež prehovorili o svojej sexuálnej orientácii a o tom, ako pristupujú k sexu, keď jednu priťahujú muži a druhú ženy.

Mia a Lia sa prostredníctvom Redditu podelili o svoj príbeh. Odpovedali najmä na otázky týkajúce sa sexuálnej orientácie, ale aj milostného života. „Sme prepojené bruchom, takže máme dva rôzne mozgy, dve srdcia, štyri pľúca (naše ľavé a pravé pľúca sú tak trochu zrastené, takže sú to skôr tretie pľúca než štvrté), dve pečene, dva žalúdky a potom zdieľame naše črevá, močový mechúr a náš reprodukčný systém,“ uviedli v príspevku. Zdôraznili, že majú jednu vagínu. Odlišuje ich však sexuálna orientácia. Kým Mia je lesbička, Lia je heterosexuálka. „Mala som priateľku, aj keď sme sa rozišli, keď som išla na univerzitu, a Lia mala priateľa na diaľku, keď sme boli tínedžerky,“ vysvetlila Mia.

Siamské dvojičky (19) prehovorili
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Getty Images)

Zároveň dvojičky prezradili, že už nemasturbujú, pretože im to nie je príjemné. „Predstavte si, že sa niekto neustále dotýka vášho ramena. Bolo by to dosť nepríjemné a divné, však? Takto to vyzerá, ak sa Lia dotkne našej vagíny, je to, ako keby sa niekto pohrával s vaším telom,“ priblížila Mia. Iných zaujímalo, či obe zažívajú vzrušenie v rovnakom čase a na základe rovnakých podnetov vzhľadom na ich spoločnú anatómiu. Dvojičky uviedli, že vzrušenie je komplexná hormonálna komunikácia medzi mozgom a pohlavnými orgánmi. „Môžete povedať, že vaše pohlavné orgány sú vzrušené bez toho, aby ste sa vzrušovali vy,“ vysvetlili. Jedno z dvojčiat vysvetlilo, že vie povedať, kedy je jej sestra hladná alebo nervózna a tieto pocity dokáže odlíšiť od svojich.

Napriek tomu, že majú individuálnu sexuálnu orientáciu, sestry sa rozhodli zdržať sa sexu kvôli možným komplikáciám pri tehotenstve. „Od malička sme sa zhodli na tom, že nebudeme mať sex, pretože je to veľmi nepríjemné pre nás obe a riziko tehotenstva je príliš veľké. Ak by sme otehotneli, je veľká šanca, že zomrieme,“ priblížili dvojičky. Objasnili tiež, že ich pravidlo bez sexu zahŕňa všetky formy sexu vrátane orálneho. „Keď to dokážu mníšky, dokážeme to aj my,“ dodali.

Viac o téme: SexSiamské dvojičkyMasturbovanie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu