Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Zlodej ukradol bábiky zo sklenej vitríny: Majiteľka vydala mrazivé varovanie! Nie sú to obyčajné hračky

(Zdroj: TikTok/lenduhandearry)

LONDÝN – Zberateľka bábik na sociálnych sieťach zdieľala mrazivé varovanie pre drzého zlodeja, ktorý ukradol jej strašidelné bábiky z garáže. Podľa jej slov túto krádež vinník už čoskoro oľutuje. Údajne to totiž nie sú obyčajné bábiky.

Zberateľka bábik známa ako Lenduhandearry sa obrátila na sociálne siete po tom, čo si uvedomila, že jej niekto uprostred noci ukradol z garáže pár strašidelných bábik. Údajne boli uložené v sklenených vitrínach. Vo videu, ktoré od 30. apríla získalo viac ako 2 milióny reakcií, povedala: „Zlodejovi, ktorý dnes o 3:00 kradol z garáže: Budeš to ľutovať. Sú strašidelné.“ Ďalej dodala, že keby sa zlodej pozrel lepšie, uvidel by nápis: Strašidelné bábiky, ak máte deti, prosím, nekupujte ich.

„Vložila som ich do sklenenej vitríny, aby som sa pokúsila zachytiť všetko, čo k nim bolo pripútané a vnútri sa ochladilo tak, až sa zahmlilo sklo,“ vysvetlila žena ďalej. V nasledujúcom video uviedla, že bábiky kúpila prostredníctvom Marketplacu na Facebooku. Keď si ich prišla vyzdvihnúť, majiteľka ich nechala vonku, čo vzhľadom na vtedajšiu pandémiu nepovažovala za nič zvláštne. Keď ich však priniesla domov, začali sa pohybovať a žmurkať očami.

Pokúsila sa preto skontaktovať s pôvodnou majiteľkou. „Chcela som sa jej spýtať, ako je to s tými bábikami. Zablokovala ma. Nepamätám si jej meno. Nič. Dobre ma dostala,“ prezradila. Podľa jej slov je k bábikám pripútaný duch malého dievčatka, ktorý jej sľúbil, že sa o bábiky dobre postará. Rozhodla sa ich však predať po tom, čo bábiky hodili hračku po ženinom bábätku a takmer ho zranili.

Viac o téme: ZlodejStrašidelné bábiky
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu