Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Bývalá hviezda šoubiznisu: Drogovo závislý skončil ako bezdomovec, teraz opäť na vyslní!

Marcel Nemec Zobraziť galériu (4)
Marcel Nemec

BRATISLAVA – Znova medzi hviezdami! Kedysi úspešný umelec Marcel Nemec (47), ktorého si staršie ročníky určite pamätajú vďaka hudobnej formácii Kopytovci a neskôr ako riaditeľa marketingu futbalového klubu Sparty Praha, je späť. Po raketovej sláve, nasledoval prepad v kariére, nastalo obdobie drogovej závislosti, ktoré ho dostalo až na ulicu. No nevzdal sa, a dnes opäť stojí v žiare reflektorov...

Svetská sláva, poľná tráva! O tom by vedela určite rozprávať aj bývalá hviezda šoubiznisu Marcel Nemec, ktorý sa v minulosti vďaka hudobnej skupine Kopytovci dostal na výslnie. Neskôr sa dostal do priazne Rezešovcom a vypracoval sa na post riaditeľa marketingu vo futbalovom klube Sparta Praha.

Po páde Rezeša však prišiel aj jeho pád. Nasledovalo obdobie drogovej a hráčskej závislosti, ktoré ho dostali až na ulicu. Stal sa bezdomovcom a bolo po sláve a peniazoch. Okrem toho bol jeden z mála známych mužov, ktorý sa otvorene priznal k svojej homosexualite.

Napriek tomu, že o ňom roky nebolo počuť, nevzdal sa, postavil sa opäť na nohy. A teraz sa znova mihá v žiare reflektorov. Marcel sa totiž objaví v novom jojkárskom seriáli Čert nikdy nespí, ktorý sa už o pár dní dostane na obrazovky.

Zaujímalo nás preto, ako sa mu v novom seriáli hralo. „Vynikajúco, vynikajúco,“ netajil nadšenie známy komik, ktorý si zahral vlastne sám seba. Hneď v prvej epizóde stvárnil gay manažéra Roberta. A keďže netají svoju homosexuálnu orientáciu zisťovali sme, ako sa mu táto úloha hrala. „V každej roli herec dáva kus samého seba, vychádza zo seba a tu to nebolo inak,“ priznal Nemec, ktorý nemá problém rozprávať o svojej minulosti, hoci to pre neho bolo ťažké obdobie.

„Každá, aj negatívna skúsenosť človeka formuje a stáva sa tým, čím je. A aj som šťastný, kde som teraz a že som si tým všetkým prešiel,“ priznal umelec, ktorému sa začína opäť dariť. Okrem seriálu ho vo štvrok večer čakala aj divadelná premiéra. A mimo týchto aktivít sa venuje aj združeniu pre deti, kde pomáha tým najmenším zo sociálne slabších rodín.

Marcel Nemec v novom jojkárskom seriáli Čert nikdy nespí.
Zobraziť galériu (4)
Marcel Nemec v novom jojkárskom seriáli Čert nikdy nespí.

Kopytovci - Dójit

Kopytovci- Dójit

Viac o téme: Marcel Nemec
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu