Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Prsia Mariah Carey šialene trpeli: Au, prečo im to urobila?!

Mariah Carey Zobraziť galériu (6)
Mariah Carey (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES - Pohľad na speváčku Mariah Carey (46) vyvoláva v ľuďoch rôzne emócie. Niektorí ju zbožňujú, iným pripadá veľmi trápna. Známa umelkyňa priam zbožňuje byť stredobodom pozornosti a tiež sa veľmi rada pretŕča. Nikoho preto neprekvapí, že zavítala na párty, ktorá sa konala po udeľovaní Oscarov. Ako to už býva zvykom, plavovláska si obliekla šaty s hlbokým výstrihom. Reakcie tých, ktorým doň zablúdil pohľad,však boli prevažne zhrozené.

Na topkách sme vás už informovali, že na párty po Oscaroch sa to priam hemžilo odhalenými vnadami. Prominentné dámy totiž obľubujú provokatívne róby. Ako sexica sa rada prezentuje aj speváčka Mariah Carey. Výberom outfitu si však vyrobila trapas. 

Plavovláska si obliekla kreáciu s vysokým rázporkom a hlbokým vystrihom. Mariah nechala podprsenku doma, no prsia jej mali držať kostice, ktoré boli do šiat všité. Róba bola ale očividne vytvorená pre menej obdarenú dámu.

Speváčkin výstrih vďaka tomu pôsobil zvláštne. Jej prsia vyzerali ako zovreté, kostice sa do nich bolestivo zarývali. Mariah sa síce na fotografov spokojne usmievala, ale keby jej prednosti vedeli hovoriť...

Pohľad na prsia speváčky Mariah Carey nebol veľmi príjemný.
Zobraziť galériu (6)
Pohľad na prsia speváčky Mariah Carey nebol veľmi príjemný.  (Zdroj: profimedia.sk)

Mariah Carey sa kostice zaryli do pŕs.
Zobraziť galériu (6)
Mariah Carey sa kostice zaryli do pŕs.  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Mariah Carey
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu