Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Orientácia spievajúceho kaderníka odhalená: Známy hudobník nám ukázal, s kým žije!

Martin Kittner Zobraziť galériu (6)
Martin Kittner

KOŠICE - Tak toto by ste rozhodne nečakali! Hoci sa o orientácii Martina Kittnera (41) kedysi šuškalo všeličo, všetko je napokon úplne inak. Spievajúci kaderník má totiž doma nie jednu, ale rovno dve krásne ženy! Spevák je totiž už niekoľko dlhých rokov v chomúte a s manželkou Kristínou dokonca vychováva spoločnú dcéru. A tá je veru poriadna šupa!

„Toto je moja manželka a dcéra, obe sú Kristínky. Dcéra je čerstvá maturantka a bikini fitneska,“ popýšil sa Martin krásnymi dámami na fotografii, ktoré nám ukázal. Kristína mladšia však na stredoškoláčku vôbec nevyzerá. Dlhé vlasy, zmyselné pery, krásne oči a parádna postavička robia z maturantky dospelú ženu, za ktorou by sa rozhodne otočil nejeden chlap.

V prípade oboch dám však rozhodne nejde len o ich skvelý výzor. Pre Martina sú jeho milované ženy obrovskou oporou, keďže ho pred pár rokmi zasiahla maniodepresia, takzvaná choroba umelcov, ktorou trpí aj Richard Müller.

O Martina sa počas náročného obdobia starajú tieto dve krásky.
Zobraziť galériu (6)
O Martina sa počas náročného obdobia starajú tieto dve krásky.  (Zdroj: archiv M.K.)

„Dobre som ich strážil. Prv ja, kým sa dalo, a teraz oni mňa. Sú mi dosť nápomocné. Sú pri mne 24 hodín, dávajú na mňa pozor a opatrujú ma,“ teší sa zo svojej krásnej rodiny spevák.  A čomu sa dnes Martin venuje? Okrem toho, že sa opäť snaží naštartovať svoju hudobnú kariéru, príležitostne ešte stále fušuje do povolania kaderníka a angažuje sa aj za opustené a týrané zvieratá. On sám je totiž majiteľom rovno niekoľkých domácich miláčikov, bez ktorých si svoj život vraj nevie predstaviť. 

Martinova dcéra Kristínka sa venuje fitnessu.
Zobraziť galériu (6)
Martinova dcéra Kristínka sa venuje fitnessu.  (Zdroj: archiv M.K.)

Viac o téme: Martin Kittner
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu