Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

4. kolo Let’s Dance: PÁD na parkete, ZRANENÝ Loj a… Tento pár VYPADOL!

Po dokonalom vystúpení Jakuba a Elišky prišlo zrejme najviac očakávané číslo celého večera. Na parket sa postavili Ján Tribula a jeho prekrásna tanečná partnerka Natália Glosíková. Markizácky redaktor si do dokrútky povolal Eriku Judínyovú, ktorú označil za svoju spriaznenú dušu. A keď prišlo k tancu, opäť to stálo za všetky drobné! „Toto bolo naozaj také slovenské tango. Ako keď niekto povie, že slovenská ryža. To je vlastne tarhoňa. A toto bola taká tarhoňa tango," zhodnotila Tribulu jeho kolegyňa Adela. 

„Ja sa snažím láskavo" bránila sa po svojom hodnotení Tatiana Drexler. Ale Tribula... Ten jej veru nezostal nič dlžný! „A vy ste prešli niekedy okolo lásky?" šplechol jej na oplátku, na čo už zaregoval Viktor Vincze s tým, že je najlepší čas túto debatu ukončiť, no Tribulove slová sa postarali o takú reakciu, že udržať sa nedokázal ani Ján Ďurovčík, ktorý prepukol v obrovský smiech. Ján Tribula a Natália získali 16 bodov. 

4. kolo Let’s Dance:
Zobraziť galériu (57)
 (Zdroj: TV Markíza)

Ján Tribula a Natália Glosíková
Zobraziť galériu (57)
Ján Tribula a Natália Glosíková  (Zdroj: TV Markíza)

Posledný tanec patril Jurajovi Lojovi, ktorý bol dokonca zranený. „Je mi veľmi sympatické, že Juraj nepovedal nič o svojom zranení, ktoré naozaj nie je veľmi príjemné. A hlavne pre tento tanec. Takže klobúk dole, že si to zamlčal. A myslím si, že si to nikto ani nevšimol, ale že zatínaš zuby. Čiže klobúk dole za takýto výkon," vyjadril sa k hercovej rumbe Ján Ďurovčík. Juraj a Natália získali 28 bodov. 

4. kolo Let’s Dance:
Zobraziť galériu (57)
 (Zdroj: TV Markíza)

Do ohrozenia sa napokon dostali Hana Gregorová a Martin Novák. Podľa súčtu bodov od porotcov a hlasovania divákov sa napokon so šou musel rozlúčiť pár v zložení Hana Gregorová a Róbert Pavlík. Herečka však divákom odkázala: „Ľudia v mojom veku. Neseďte doma. Nelúštite krížovky. Choďte tančiť." 

4. kolo Let’s Dance:
Zobraziť galériu (57)
 (Zdroj: TV Markíza)

Viac o téme: Let's Dance
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu