Nedeľa2. jún 2024, meniny má Oxana, Xénia, zajtra Karolína, Kevin

AKTUÁLNE Polícia sa vrátila na miesto včerajšieho brutálneho požiaru! FOTO škody za desiatky tisíc eur

Polícia vyšetruje požiar foliovníkov Zobraziť galériu (2)
Polícia vyšetruje požiar foliovníkov (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Bratislavský kraj)

BRATISLAVA - Policajti vyšetrujú utorkový (14. 5.) večerný požiar dvoch fóliovníkov v obci Most pri Bratislave. K zraneniu osôb pri ňom nedošlo. Bratislavská krajská polícia o tom informuje na sociálnej sieti.

"Krátko po 20.00 h boli policajti Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Senci vyslaní do obce Most pri Bratislave, kde došlo v jednej zo záhrad k požiaru dvoch fóliovníkov," priblížili policajti.

archívne video

Na Dunaji pri Nábreží armádneho generála Ludvíka Svobodu zhorelo plavidlo prerobené na podnik (Zdroj: Topky/Ján Zemiar)

Aktuálne na mieste policajti aj zisťovateľ príčin vzniku požiaru vykonávajú neodkladné a neopakovateľné úkony. Ich cieľom je zistiť presné príčiny a okolnosti udalosti.

Polícia vyšetruje požiar foliovníkov
Zobraziť galériu (2)
Polícia vyšetruje požiar foliovníkov  (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Bratislavský kraj)

Pri požiari sa nikto nezranil

Pri rozsiahlom požiari fóliovníkov zasahovali aj hasiči, ktorým sa ho podarilo v krátkom čase lokalizovať. "Po likvidácii požiaru rozhrabávali skryté ohniská. Posádka sanitného automobilu hasičskej záchrannej služby zároveň vyšetrila dve osoby. Pri požiari sa nikto nezranil.
Na miesto bol privolaný zisťovateľ príčin vzniku požiarov – príčina požiaru je v štádiu zisťovania. V dôsledku požiaru vznikla majiteľovi objektu priama materiálna škoda predbežne vyčíslená na 20 000 EUR,"
informoval o tom hovorca Krajského riaditeľstvo HaZZ v Bratislave Štefan Koči.

Ako ďalej dodal, "pri udalosti zasahovalo 12 príslušníkov z Okresného riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Pezinku (z hasičskej stanice v Senci) a z Hasičského a záchranného útvaru hlavného mesta Slovenskej republiky Bratislavy so 4 kusmi hasičskej techniky, a tiež 16 členov Dobrovoľných hasičských zborov obcí Most pri Bratislave, Tomašov a Malinovo so 4 kusmi hasičskej techniky."

Viac o téme: PožiarPolícia Foliovníky
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu