Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

8. kolo Let's Dance: Vážne ZRANENÁ Tina, veľká NOVINKA v budúcom kole a... Obľúbený pár VYPADOL!

Anna Jakab Rakovská a Jaroslav Ihring si zatancovali waltz na pieseň Moon river od Audrey Hepburn. „Bolo to náročné. Ono to tak vyzerá, ten waltz, ale Jarino si zas ustrelil dekel a vymyslel náročnú choreografiu,“ priznala herečka. „Ja sa veľmi teším, lebo vám tie štandardné tance veľmi pristanú, pretože máte taký ladný pohyb,“ zahlásila Tatiana Drexler. Ďurovčík priznal, že sa na nohy ani nepozeral, pretože vršok bol výborný. Dvojica získala 36 bodov. 

Contemporary predviedli aj Petra Dubayová a Matyáš Adamec. Ich choreografia bola inšpirovaná mladíckou rebéliou. „Bolo to super podívaníčko a bolo to prešpekulované číslo. Vy ste veľmi šikovne zvolili to, v čom si ty vyznela tak, že nemal som pocit, že by si vytŕčala. Tanec so zborom je náročný v tom, že keby si bola zlá, vytŕčala by si,“ zhodnotil Ďurovčík. Nadšená bola aj Tatiana Drexler. „Ja som vám toho Matyáša, Peťka, nenašla. Ja som celý čas pozerala na vás,“ dodala. Tanečný pár si vyslúžil 37 bodov. 

Petra Dubayová a Matyáš Adamec
Zobraziť galériu (72)
Petra Dubayová a Matyáš Adamec  (Zdroj: Tv Markíza)

Predposledným párom večera bola Tina a Vilém Šír, ktorí predviedli quickstep na pieseň You can't hurry love od Phila Collinsa. „Ja mám dnes na sebe naozajsné tanečné šaty - 36-ku,“ pochválila sa po tanci speváčka. „My sme tu už zistili, že ty sa najistejšie cítiš v tých štandardoch, ty natiahneš ten krk, dáš sa do kontaktu a ideš... Perfektné to bolo,“ zhodnotila Adela. „Ty ako fénix si vstala z popola a rozžiarila si tú sálu. Veľmi ma to oslovilo,“ dodal Ďurovčík. Pár od poroty získal 33 bodov.

Tina a Vilém Šír
Zobraziť galériu (72)
Tina a Vilém Šír  (Zdroj: Tv Markíza)

Viac o téme: TinaLet's DanceAnička Jakab Rakovská
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu