Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Slovenská moderátorka CHUDNE do plaviek: Toto je jej TRIK na dokonalú postavu!

Simona Simanová
Simona Simanová (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Slovenská moderátorka Simona Simanová sa netají tým, že miluje šport. Pravidelne cvičí, dobre sa stravuje. Aj ona je na seba veľmi sebakritická a do leta plánuje čo-to zhodiť a vyformovať postavu do plaviek!

Simona Simanová je neodmysliteľnou súčasťou spravodajského tímu RTVS. No ako hovorí, chcela by vyskúšať aj niečo nové: „Veľmi rada by som si zamoderovala aj nejaký športový event, lebo k tomu športu mám celkom blízko,“ prezradila nám kedysi moderátorka. A na Instagrame to aj pravidelne dokazuje. Môžeme vidieť, že cvičí či vedie svojho syna Lucasa k futbalu.

Galéria: Simona Simanová

Simona tiež patrí k tým ženám, ktoré sa rady starajú o svoj zovňajšok. Či už je to vizáž alebo postava. „Ja mám chudnutie do plaviek celý rok, keď potrebujem. Keď cítim, že nejaké to kilečko, dve navyše, tak si poviem, že tú večeru dám skôr a vtedy vylúčim väčšinou sacharidy, teda to znamená sacharidy - sladkosti,“ zverila sa pre Topky.sk Jednu vec si však ani vo svojom zdravom jedálničku nedokáže odpustiť. „Pečivo. Ja jem pečivo stále. Viem, že ľudia hovoria, že nie je to veľmi zdravé a že by sa to nemalo, ale ja by som bez chleba nedokázala žiť,“ dodala. Povedala nám, aj koľko kíl plánuje zhodiť ale i aký je je trik na dokonalú postavu. Viac už v rozhovore nižšie.

Slovenská moderátorka CHUDNE do plaviek: Toto je jej TRIK na dokonalú postavu! (Zdroj: TH)

Viac o téme: Simona Simanová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu