Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

RAKETU Elišku z Let's Dance by ste kedysi NESPOZNALI: FOTO Bola krátkovlasá ČIERNOVLÁSKA!

Jakub Jablonský a Eliška Lenčešová Zobraziť galériu (2)
Jakub Jablonský a Eliška Lenčešová (Zdroj: Tv Markíza)

BRATISLAVA - Už túto nedeľu nás čaká veľkolepé finále nablýskanej šou Let's Dance. Medzi najlepšie páry sa pretancovali aj Jakub Jablonský a jeho partnera Eliška Lenčešová, pričom tento pár od začiatku patrí medzi najväčších favoritov na víťazstvo. A niet sa čo čudovať. Okrem toho, že herec je nesporne nadaný, príležitosť konečne sa prejaviť, počas tejto sezóny dostala aj jeho tanečná partnerka...

Eliška sa netají nadšením, že jej partner konečne stíha a môže si naplno zatancovať. Predsa len - v uplynulých ročníkoch sa na parkete zvŕtala s Borisom Valábikom a Attilom Véghom, ktorí sú síce mimoriadne sympatickí a vtipní, no čo sa týka prirodzeného talentu, rozhodne ho nepobrali toľko, ako práve Jakub. Aj vďaka nemu sa z Elišky stala tanečná hviezda tejto série, žiari ako nikdy predtým a diváci si ju absolútne zamilovali. 

Jakub Jablonský a Eliška Lenčešová
Zobraziť galériu (2)
Jakub Jablonský a Eliška Lenčešová  (Zdroj: Tv Markíza)

Slovenský herec tvorí pár s temperamentnou RAKETOU: Kvôli nemu začala robiť TOTO! (Zdroj: Vlado Anjel )

Nielenže je nesmierne talentovaná a charizmatická, no patrí aj medzi najkrajšie tanečníčky vôbec. Niet sa čo čudovať, že svojho času sa špekulovalo o tom, či k sebe s Jablonským nemajú bližšie a či sa neschyľuje k vzniku nového páru slovenského šoubiznisu. Netreba ani zmieňovať, že fanúšikovia boli týmto klebetám naklonení a dvojici fandili. Neskôr sa ale ukázalo, že Eliška je už dlhodobo zadaná, partner ju dokonca prišiel podporiť na priamy prenos Let's Dance. 

Svojho vyvoleného ukázala i na sociálnej sieti Instagram, no jej profil skrýva aj ďalšie poklady. Konkrétne jej podobizeň spred pár rokov. A sexi tanečnicu by ste možno ani nespoznali! Hoci ju všetci poznáme ako blondínku, v roku 2019 podľa všetkého experimentovala s účesom a vyskúšala si kratšie čierne vlasy. To, ako vyzerala, nájdete v našej galérii nižšie! 

Galéria: Galéria Eliška Lenčešová

Viac o téme: Let's DanceJakub JablonskýEliška Lenčešová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu