Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Šokujúce VIDEO z Prahy! Celkom nahá učiteľka pred deťmi rozhadzovala hlinu do rytmov techno hudby

(Zdroj: Twitter/Ondřej Fér)

PRAHA - Šokujúci pohľad sa naskytol obyvateľom Prahy 7, ktorí boli svedkami predstavenia nahej učiteľky na záhrade Akadémie výtvarných umení. Tá pred maloletými deťmi celkom nahá rozhadzovala hlinu, pričom jej do toho hrala techno hudba. Video, ktoré natočil okoloidúci sa okamžite začalo šíriť sociálnymi sieťami.

„Praha 7. Detský kútik. Nahá žena hádže hlinu, hrá techno. Deti sa pozerajú. Netuším, čo si mám o tom myslieť,“ napísal na sociálnej sieti X Ondřej Fér a k svojmu príspevku pripojil aj video. Zábery sa objavili na stránkach obyvateľov pražskej štvrte, ale medzičasom už odtiaľ bolo zmazané.

Upozornenie: Toto video nie je vhodne pre maloletých a citlivé povahy

„Performance prebiehala v rámci študentskej akcie ‚Slay the Patriarchy', organizovanej v deň, ktorý verejnosť oslavuje ako ‚čarodejnice'. Podľa slov autoriek bolo jej zmyslom otočiť zažité role. Namiesto upaľovania čarodejnice (symbolu potrestania nepodriadenej ženy) boli rozbité piňaty z hliny, ktoré ale obsahovali semená rastlín – tie sa tak pri rozbití uvoľnili do záhrady a dali vzniknúť novému životu,“ vysvetlila pre CNN Prima News PR špecialistka AVU Petra Švecová.

"Čo sa týka nahoty, ku ktorej mierili otázky a komentáre na sociálnych sieťach, môžeme len konštatovať, že je s umením spojená od prehistórie až do súčasnosti a pre autorku performance je aj kľúčovým vyjadrovacím prostriedkom. Performance prebiehala na záhrade AVU, nie teda v detskom kútiku, ako bolo na sociálnych sieťach mylne uvádzané. Prítomnosť detí v publiku by nebola možná bez dohľadu ich zákonných zástupcov,“ doplnila Švecová.

Incidentom už sa zaoberá aj polícia, ktorá prešetruje celý incident ako možné spáchanie trestného činu výtržníctva.

Viac o téme: Nahá ženaPraha
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu