Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Zákazníčka zo šoku takmer odpadla: V obchode chcela kúpiť slaninu, keď zbadala... Nechutné!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

SYDNEY – Predstavte si, že si v obchode vyberáte balenú slaninu a zrazu si všimnete, že je z nej odhryznuté. Presne to zažila jedna z nakupujúcich v maloobchodnom reťazci Aldi. O záber sa podelila v skupine na Facebooku. Ľudia boli v šoku.

Nemenovaná žena sa v súkromnej skupine na Facebooku s názvom „ALDI Fans Australia“ podelila o neuveriteľný záber. „Bola som šokovaná, keď som našla ľudské sústo v dvojbalení slaniny,“ napísala v príspevku, informuje denník New York Post. Údajne kontaktovala predstaviteľov maloobchodného reťazca ALDI a čaká na ich odpoveď. Prípad zatiaľ s konkrétnou prevádzkou neriešila, pretože nikde nevie nájsť kontakt na obchod či osobu zodpovednú za tovar.

Členovia skupiny boli rovnako šokovaní a podelili sa o svoje myšlienky. „Ach, vážení, stavím sa, že tím zákazníckeho servisu ALDI sa na tejto sťažnosti zasmial,“ napísal jeden z komentujúcich. „Trochu sa na tom smejem. Niekto dostal chuť,“ zavtipkoval ďalší. „Naozaj, naozaj, naozaj chcem vedieť, aký je za tým príbeh,“ uviedol tretí. Nie všetci však boli presvedčení, že ide o ľudské uhryznutie. Niektorí tvrdili, že sa to mohlo stať počas výroby.

„Určite to nie je sústo. Pokiaľ daný človek nemá zdeformované zuby a štruktúru čeľuste,“ tvrdila jedna komentujúca. „Je to príliš úhľadné na to, aby to bolo na zahryznutie. Bez ohľadu na to je to znepokojujúce,“ poznamenal druhý. „Povedal by som, že kým to všetko bolo z jedného kusu, niečo sa zarezalo do slaniny a okraje sa rozstrapkali,“ teoretizoval tretí. Niekto ďalší navrhol, že je to výsledok výrobného procesu na orezávanie cýst v mäse.

Viac o téme: SlaninaSústoObchod
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu