Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Premiér Robert Fico: Strach o mamu!

Fica trápi zdravotný stav jeho mamy. Zobraziť galériu (2)
Fica trápi zdravotný stav jeho mamy. (Zdroj: TASR)

BRATISLAVA/TOPOĽČANY - Emíliu Ficovú (66) náhle hospitalizovali v topoľčianskej nemocnici so zažívacími problémami. Sťažovala sa totiž na podráždený žalúdok. Mamu okamžite prišiel pozrieť aj premiér, ktorý bol na výjazde.

Podľa zdroja Nového Času z nemocnice to však nie je nič vážne. Ficova matka, ktorá v minulosti pracovala ako predavačka obuvi, asi len niečo zlé zjedla. „Premiér prejavil spokojnosť s našou starostlivosťou,“ pokračoval náš zdroj s tým, že tak urobil Robert Fico počas nemocničnej návštevy. Pravdepodobne si náhle zhoršenie zdravotného stavu Emílie Ficovej ani nevyžiada operáciu. Zatiaľ však absolvuje podrobné vyšetrenia tráviaceho traktu.


Emíliu Ficovú prišiel navštíviť premiérova sestra.
Premiér Robert Fico: Strach
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Nový Čas)
„Nebudeme to nijako komentovať,“ odkázala Ficova hovorkyňa Silvia Glendová. V nemocnici určite strávi premiérova mama celý víkend. Možno by ju Robert Fico po prepustení mohol zobrať do bratislavského bytu, ktorý spolu s bratom zaobstaral podľa vlastných slov práve pre ňu. Mama, ktorá žije sama v Topoľčanoch, je totiž vlastníčkou dvojizbového bytu v bratislavskej časti Ružinov. „My ľavičiari sme zvyknutí pomáhať svojim rodičom a vracať im to, čo pre nás urobili, keď sme boli deti,“ vyhlásil v tejto súvislosti premiér, ktorého za získanie bytu od firmy ikores kritizovala opozícia.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu