Nedeľa12. máj 2024, meniny má Pankrác, zajtra Servác

Kuriózne VIDEO: Centrom mesta sa prechádzalo TOTO zákonom chránené zviera, okoloidúci boli pobavení!

(Zdroj: Getty Images)

KOŠICE - Ľudí prekvapilo skutočne kuriózne video, ktoré sa podarilo na točiť jednému z obyvateľov Košíc Sebastiánovi. Ten totiž zachytil zákonom chráneného bobra, ako sa prechádza centrom mesta. Komentujúcich tento zjav poriadne pobavil.

Košičanom sa naskytol skutočne netradičný pohľad, ktorý sa len tak nevidí. Kým niekde vidno sa prechádzať po chodníkoch psov či mačky, k nim si to zamierilo zákonom chránené zviera. Okolo áut prechádzalo pokojne a vôbec nevyzeralo, žeby sa niečoho bálo.

V blízkosti frekventovanej cesty, pri nákupnom centre v Košiciach sa totiž mal pohybovať bobor vodný. Ten si to namieril priamo popri autu Sebastiána, ktorému sa tento skutočne kuriózny pohľad podaril zachytiť. Takéto správanie je pre hlodavcov netradičné, aj preto mnohých tento pohľad pobavil.

 

"Niekomu ušiel domáci miláčik," poznamenala s úsmevom Anna. Pohyb zvieraťa po meste pobavil aj Jozefa. "A pekne po chodníku k Hornádu ide....Vychovaný," skonštatoval na sociálnej sieti. Ďalšia obyvateľka zas poznamenala, že sa z Košíc stáva taká mini zoo. "Košice už čistá divočina, diviaky po meste behajú, bobor vo freshi nakupuje, srnky na sídliskách a o líškach už ani nehovorím. Za chvíľu okolo nás plot a budeme chránená prírodná rezervácia," napísala pod video.

Viac o téme: BoborKošice
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu