Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

NAJLEPŠIE svetové kúpele zažijete pár kilometrov od hraníc. Boli sme sa v nich pozrieť. V luxuse sa môžete doslova kúpať!

Spirit Hotel Thermal Spa. Advertoriál Zobraziť galériu (5)
Spirit Hotel Thermal Spa. (Zdroj: Spirit Hotel Thermal Spa)

SÁRVÁR - Len hodinu a pol od slovenských hraníc vyrástol luxusný hotelový komplex, ktorý si odniesol už niekoľko svetových ocenení. Jedným z nich bola aj cena za najluxusnejší vidiecky hotel či najluxusnejšie svetové kúpele. Boli sme sa pozrieť, čo všetko toto miesto ponúka a či skutočne napĺňa očakávania aj tých najnáročnejších.

V Sárváre, kúpeľnom mestečku na západe Maďarska, vyrástol pred pár rokmi luxusný päťhviezdičkový Spirit Hotel Thermal Spa s priam hedonistickým wellnessom. Obklopený zeleňou, termálnymi prameňmi a siedmymi jazerami pripomína scénu z rozprávok. Okrem luxusu a wellness centra je známy aj špičkovou gastronómiou a netradičným dizajnom izieb. Jednoducho, dokonalosť vo všetkom.

Rozprávkový hotel má päť hviezdičiek a niekoľko svetových ocenení.
Zobraziť galériu (5)
Rozprávkový hotel má päť hviezdičiek a niekoľko svetových ocenení.  (Zdroj: Spirit Hotel Thermal Spa)

Otvorte dvere, prekvapenie na mieru!

Asi ťažko by ste hľadali hotel, v ktorom majú izby presne podľa vášho vkusu. V hoteli Spirit majú na výber hneď niekoľko typov izieb, presne preto, aby si každý vybral tú svoju oázu pokoja. Renomovaný maďarský dizajnér vytvoril k 15. narodeninám hotela pre hostí päť rôznych unikátnych typov izieb. Preto si môžete svoju izbu vybrať na mieru vašim potrebám. Napríklad, ak túžite byť v obklopení prírody, vybrať si môžete izbu Premium Gold. Ak ste dušou vášnivým umelcom, bude pre vás ako stvorená izba s výraznými farbami Premium Passion. V prípade, že hľadáte naozaj originálne vybavenie, ulahodia vám izby s okrúhlou posteľou Oriental Love, v ktorej sa na chvíľu ocitnete akoby v milostnom príbehu, ale aj Oriental Blue, s mladistvým dizajnom a eleganciou. Dokonalý luxus s vírivkou zažijete v izbe Superior, izba Kiss Kiss zasa ponúka jedinečný zážitok zo súkromného kina. Jedno však majú izby spoločné – všetky majú prémiové vybavenie, sofistikované materiály, balkón či terasu.

Hotelová izba Oriental Blue.
Zobraziť galériu (5)
Hotelová izba Oriental Blue.  (Zdroj: Spirit Hotel Thermal Spa)

Až 10 000 m2 pre harmóniu tela i duše

Spirit hotel sa môže pýšiť aj vlastným termálnym vrtom, ktorý môžete na vlastné oči vidieť pri vchode. Liečivý prameň vyviera z hĺbky 1056 metrov, má 46 °C a nesie v sebe silu 250 miliónov rokov starej horniny. Každé ráno sú všetky bazény naplnené čerstvou termálnou vodou bez chemikálií, ktorá je jemná, bez zápachu a podlieha neustálej kontrole kvality. Vynikajúca je na liečbu chronických ochorení pohybového ústrojenstva, po chirurgických zákrokoch, nehodách či úrazoch, ako aj na liečbu reumy mäkkých tkanív. Zrelaxuje telo aj po svalovom napätí a vyčerpaní.

V Oázis Spa sa nachádza až 22 bazénov a víriviek, ide preto o skutočnú oázu pokoja a relaxu. Čakajú vás vnútorné a vonkajšie termálne kúpele s orientálnym nádychom, masážami v ľahu aj v sede, krčné sprchy, masážne trysky, gejzíry aj 25-metrový plavecký bazén.

Saunové rituály si môžete dopriať na saunovom ostrove s deviatimi rôznymi saunami, dokonca tu môžete navštíviť aj saunu s otvoreným krbom, ktorá priam splýva s prírodou.

Wellness oáza má až 10 000 m2.
Zobraziť galériu (5)
Wellness oáza má až 10 000 m2.  (Zdroj: Spirit Hotel Thermal Spa)

Netradičné procedúry a najmodernejšie terapeutické vybavenie

V ponuke wellnessu je viac než stovka procedúr, či už liečebných, kozmetických alebo relaxačných. Individuálne procedúry zahŕňajú masáže, bylinkové a aromatické olejové kúpele, zábaly, studenú a horúcu terapiu, relaxačné metódy, ako aj hodnotenie zdravotného stavu, diagnostické a terapeutické prístroje s využitím najmodernejších vedeckých výsledkov. V hoteli vám vytvoria aj balíček na mieru, presne podľa toho, čo chcete liečiť či zrelaxovať.

Výnimočné chute a gastronomické zážitky

Základom skutočného gastronomického zážitku je dobrá kuchyňa a kvalitné suroviny, na ktorých si v hoteli potrpia. Práve dobré suroviny sú základom aj pre zdravie a blahobyt, ktoré si hoteloví hostia chodia do Spiritu dopriať. Uznávaní kuchári a gastronómovia venujú svoj čas a energiu hľadaniu tých najlepších techník, aby mohli ponúknuť gastronomické zážitky. Päť hviezdičiek má hotel nielen pre luxusné ubytovanie, ale aj vďaka službám na prvotriednej úrovni. Personál hotela sa postará o dokonalú harmóniu tela a duše.

Luxusné pohodlie a nezabudnuteľné zážitky, zažite dokonalosť na vlastnej koži v Spirit Hotel Thermal Spa.

NAJLEPŠIE svetové kúpele zažijete

Advertoriál pripravený v spolupráci so spoločnosťou Spirit Hotel Thermal Spa.

  •  
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu